Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zakkum Ahtapotlar Sozleri

Zakkum Ahtapotlar Sozleri
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zakkum Ahtapotlar şarkısı sozleri

Biz guzel olamadık, sorular soramadık
Birbirimizden başka bir cevap bulamadık
Biz hic alışamadık, bir kalıba uyamadık
Birbirimizden başka bir dala konamadık

Son bir gece daha cirkin olalım
Aynalara değil, birbirimize bakalım
Bir hayattı tutunamadık
Gel ona bir son yazalım

Biz guzel olamadık, dikiş tutturamadık
Birbirimizden başka bir siper bulamadık

Aynalara değil, birbirimize bakalım
Bir hayatti tutunamadık
Gel ona bir son yazalım

Gomleğim beyaz olsun, sen sec kravatımı
Eteğin kırmızı olsun, acık bırak saclarını
Son kez giyin benim icin ve sen utule kravatımı
Bir kağıt bir kalem bul, karala son satırlarını

Ahtapotlar gibi son defa dolanalım birbirimize
Ellerimde ellerin elele

Aynalara değil birbirimize bakalım
Bir hayattı tutunamadık
Gel ona noktayı koyalım

Similar threads

Zakkum Ahtapotlar şarkısının sozleri Zakkum Ahtapotlar sozleri biz guzel olamadık, sorular soramadık birbirimizden başka bir cevap bulamadık biz hic alışamadık, bir kalıba uyamadık birbirimizden başka bir dala konamadık son bir gece daha cirkin olalım aynalara değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Zakkum Ahtapotlar biz guzel olamadik, sorular soramadik birbirimizden baska bir cevap bulamadik biz hic alisamadik, bir kaliba uyamadik birbirimizden baska bir dala konamadik son bir gece daha cirkin olalim aynalara degil, birbirimize bakalim bir hayatti tutunamadik gel ona bir son yazalim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Acılı msn nickleri NeffretLe kayßoLduN,AcıyoruM haLine EziK inSan SenDe unutuLduN O ßenim Günde Kaç Kere Nefes aLip Verdiqimi HesapLardıßenSe Simdi O' nun Kaç KisiLe Nefes Nefese KaLdıqını ßile HesapLayamıOrum #UmrumdıŞı Özendiğiniz Hayatı YaşamakLa MeşguLum Bana bir seyler soyle yuzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
havaLı nickler piç nickler en piç nickler nickleri havalı 2010 pıcnıck işte sizlere havalı süper hipper yeni havalı nikler burada InsánLár inSánLárI yørárkén, insánLár inSánLárdán kørkárkén, bén háLá téhLykeLy øyµnLár øynáyIb ánnémi kIzdIrIørµm Gün olur devran dönerHoroz Domalır tavuk Gömer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt