Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zakkum Yuzuk şarkısı sozu

Zakkum Yuzuk şarkısı sozu
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Zakkum Yuzuk şarkı sozu
Zakkum Yuzuk şarkı sozleri
yuzuk şarkısı sozleri zakkum
Zakkum Yuzuk şarkısı 2019

Bir Yuzuk Olacaktı Parmağında

Anlarca Yıl Gecti Oysa

Bir Tebessum Kaldı

İkimizin de Dudaklarında

Gecmiş Gunleri Hatırlayınca

Keşkeler Kalıyor Bana

Saclarımıza Beyaz Duşmemişken

Farklı Hayatlar Secmemişken

Durdurmadık Durduramadık Zamanı

Kendisi Bile Bilmiyor Ama

Hatırlatsın Diye Seni Bana

Gozleri Pek Andırmasa da

İsmini Verdim Kucuk Kızıma

Similar threads

Zakkum Anason Şarkı sozleri Anason şarkısı sozleri Zakkum Zakkum Anason Şarkı sozu 2019 Dokunsalar ağlayacaksın Ama hic dokunmuyorlar Bicare bakan gozlerin bırak kanasın Gucune gitsin şarkılar Anason kokarken sofralar Yaşlandırıyor seni aynalar Her gecen yıl birer birer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkı Sozu Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkısı sozleri Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkısının sozleri Ah gonlum kırık ayna Başım alıp nerelere gideyim? Sen bana yar olmadıktan sonra Ben elleri ne eyleyim Hic mi korkun yoktu Allahtan? Yalnız koyup dondun geri İnsaf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Nilufer & Şebnem Ferah erkekler ağlamaz erkekler ağlamaz nilufer, şebnem ferah Nilufer & Şebnem Ferah erkekler ağlamaz şarkısı Nilufer & Şebnem Ferah erkekler ağlamaz şarkı sozu Nilufer & Şebnem Ferah erkekler ağlamaz sozleri İcinde bin pişmanlık gozlerinde yaş Yuzunde yasak duyguların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt