Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zalim Ne Demek?

Zalim Ne Demek?
0
156

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Zalim Ne Demektir?

Zalim Ne Demek Zalim Arapca, zulmeden aanlamına gelmektedir Bela gelince feryad eden, gaflet ve alışkanlık uzere ibadet eden kişiye denir

Allah'ı dilden kalbten değil zikreden, Allah'ı dunyevi sebeplerden dolayı seven kişiye, zalim denir

Similar threads

Acımasız Ne Demektir? Acımasız Ne Çağrıda Bulunmak Zalim Arapça, zulmeden aanlamına gelmektedir Bela gelince feryad eden, gaflet ve alışkanlık üzere ibadet eden kişiye denir Allah'ı dilden kalbten yok zikreden, Allah'ı dünyasal sebeplerden nedeniyle seven kişiye, zalim denir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
MÜSLÜMANLARIN HANGİ MECLİSLERDE KİMLERLE BULUNMALARI LAZIMDIR Hakîkaten bu konu mühimdir Onun için birkaç ayet ve hadîsi dinleyelim: Kişi sevdiği kimseyle beraberdir Sizden biriniz kiminle dostluk yapıp, kimi kendine arkadaş edindiğine dikkat etsin Kişi sevdiğiyle beraberdir Oturacağınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Kawa hangi dil? Demirci Kawa Efsanesi, (Farsça: کاوه آهنگر (Kave Ahenger), Kürtçe: Kawayê Hesinker) İran mitolojisinde acımasız yabancı hükümdar Zahhāk'a isyan eden mitolojik kahramanın öyküsüdür. Kavanın anlamı nedir? (Kanun. C.) Kanunlar. Devlet idare kaideleri. Kawa Kürt ismi mi? Kawa ismi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Hz Muhammed Mustafa (SAV) Efendimiz şöyle buyuruyor: “Ister zalim, ister mazlum olsun kardeşine yardım et Sahabei kiram soruyor: Ya Resulullah, mazlum olduğu halde kardeşimize yardım edeceğimizi bildik, fakat zalim olduğu halde ona nasıl yardım edeceğiz? Allah Resul’ünün cevabı çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
LÂ İLÂHE İLLALAH MUCİZESİ ???? ???? ???????? ?????? ???????? ????? ?????? ? ???? ???? ????? ???????? ??????? ???? ?????? ????? ??????? Lâ ilâhe illallah, Kelımei Tevhidinin anlamı; ‘’Allah’tan başka tapılacak kimse yoktur’’ anlamındadır İslam dininin temel kurallarından birisidir La ilahe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt