2019 Zalim Sözler kısa 2019 Zalim Sözler kısa Acımasız Sözler facebook Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda lüzum Facebook sayfanızda kullanacağınız, olmadı msn iletisinde kullanacağınız 2019 zalim sözleri sizlerle paylaşıyoruz2019zalimsozlerkisa5c557991b82c0alt 1549105549 1549105549 2019zalimsozlerkisa5c557991e9d292019zalimsozlerkisa5c557991e9d29 2019zalimsozlerkisa5c557991e9d29 Gayem zatı alinizi taciz etmek değil, efkarı umumiyede muhabbet kurmaktır Cevabı müspetiniz kalbi hazalimi tamiri tedarik edeceğinden, desti muhabbetinize talibim Yaşam o kadar acımasız hocadırkiSözlü yapmadan yazılmış yaparsevilen zalimse seven ne yapsın sevilen seviyorsa hoşuna gitmek güzeldir Yarın birgün seninle olsam olmasam hiç farketmez ben bundan böyle küstüm aşklara acımasız sev dedin sevmedim mi?kıymetini bilmedimi sen gittin kabahat bendemi acımasız Günler ne değin zalim olursa olsun geçmeye mahkumdur bu yaranın adı hasret öldürdü bitirdi gençligimi , bir zalime kurban gittim dermansız bıraktı yüreğimi hayataki en ağır en zorlu ençileli önem onursuzluktan boyun eğmekten ve zalimi övmekten daha ağır değildir Yıllar ne değin zalim olursa olsun geçmeye mahkumdur!!! Sevilen zalimse seven ne yapsın olmuyor zorla yok olmuyor görmüyor nasıl yükseklerdesin sevmiyor kalp ondan zalimi sevmiyor buna sende dahilsinbir deli kalp acısındayım bak tekrar kara odalardayım bir gece gibi yakınındayım en büyük aşkım sensin bedenimde degil kalbimde derdim tek alıskanlıgım bir zalim sevdim bu sevdanın adı hasret öldürdü bitirdi gençliyimi bir zalime kurban düştük dermansız bıraktı ikimizi urfalı sessiz bedenimde değil kalbimde derdim tek alışkanlığım bir zalim sevdim aşk insaNI hasta eder gözü yaşlı eder çılgın eder fakat en önemlisi aşk insanı acımasız yapar tıpatıp senin gibi küstürdün zalim alın yazısı beni küstürdün aldın yarim elimden çaldın götürdün gözümde ne varsa sildin süpürdün hayata doymadan küstürdün beni zalimin zulmü varsa, sevenınde ALLAH'ı var be gülüm bir gül değin güzel ol dikenleri kadar acımasız olma,sevdiğine o kadar bir söz söyleki,ya sonsuza kadar yaşat,ya da bir defada öldür,katiyen zarar görmüş bırakma Gel gel gel elleri cennet kokan yarimm hic geçmedi seni seven halim seni çalan acilen mutlu derhal zalimmmm Ne ferdi ne orhan en iyisi sen söyle müslüm baba NeReDeNSeVdiMO ZaLiMi!!! O ela gözlerine dolacağım Unutmuş olsanda içine tasa olacağım Çözmek istediğin bir giz olup kalacağım Seni nasıl sevdiğimi sen nereden bileceksin Lakin ben biliyorum birgün bileceksin Silinmeyecek yanağından dudağından izim Soracaksın kendine ne oldu aşkımız bizim Eyy benim aşkı bilmeyen sevgilim Zalimden daha acımasız vicdansızım Hal bilmez halden anlamazım Fakat ben biliyorum birgün bilecek birgün göreceksin Ey benim zalimden daha zalim vicdansızım Lakin dediğim gibi ben biliyorum Birgün gelecek, görecek ve bileceksin Serçelerin uçamadığı bir yer arayacaksın Yok öyle bir yer, serçe serçe ağlayacaksın Şayet dünyada tüm sırları anlayacaksın Seni nasıl sevdiğimi sen nereden bileceksin? Ama ben biliyorum Ey zalimden daha zalimim, ey insafsızım Ey vicdansızda, ey zalimden daha zalimim Ama dedimya birgün biliyorum Sen o gün bilecek, görecek, anlayacaksın Kabul et sonu yoktu birgün ayrılacaktık´kaderin kucagında belki bir oyuncaktık kabul et suçunu seninde var hataların çalmıştı kapıyı o alçak zalim AYRILIK gittiğin o yollar senin bir gün sonun olacak seni ben değil zalim kara toprak saracakkkk sensizliği düşünemezken bir gece vakti ayrılık çöküyor omzuma gecem uzun sen yokken nefesinin sıcaklığı yok artık ya yanımda ben neyleyim sensiz hayatı acımasız !! benim cezam,seni sevmektibenim cezam,sana aşık olmaktıher süre sana baktığımda gözlerini çeviriyorsunne vakit sana değer versem değerini bilmiyorsunsen benim için pek özelsin ancak,bunu bile bilemeyecek kadar körsünişte bebeğim sende sevdin,sende aşık oldun başkasınabir zalime aşık oldunsende cezanı çekeceksin Asiklar asklarini belli etmek icin, asklarini agiclara kazarlarmis Birak bizim askimizi cümbür cemaat bilmesin, biz bu aski kalbimize kazalim BEBEGIM bir gül değin güzel ol dikenleri dek zalim olma birine pek bir laf verki ya sonsuza dek yaşat yada bir defada öldür fakat asla zarar görmüş bırakma Günler ne dek zalim olursa olsun geçmeye mahkumdur bu yaranın adı hasret öldürdü bitirdi gençligimi , bir zalime kurban gittim dermansız bıraktı yüreğimi hayataki en ağır en zorlu ençileli ağırlık onursuzluktan boyun eğmekten ve zalimi övmekten daha ağır değildir Yıllar ne değin acımasız olursa olsun geçmeye mahkumdur!!! Sevilen zalimse seven ne yapsın olmuyor zorla değil olmuyor görmüyor nasıl yükseklerdesin sevmiyor kalp ondan zalimi sevmiyor buna sende dahilsin…bir çılgın kalp acısındayım bak yine kara odalardayım bir gece gibi yakınındayım en büyük aşkım sensin… bedenimde degil kalbimde derdim tek alıskanlıgım bir acımasız sevdim bu sevdanın adı hasret öldürdü bitirdi gençliyimi bir zalime kurban düştük dermansız bıraktı ikimizi aşk insaNI hasta eder acıklı eder deli eder ama en önemlisi aşk insanı zalim yapar tıpkı senin gibi küstürdün zalim kader beni küstürdün aldın yarim elimden çaldın götürdün gözümde ne varsa sildin süpürdün hayata doymadan küstürdün beni zalimin zulmü varsa, sevenınde ALLAH’ı var be gülüm bir gül değin güzel ol dikenleri dek acımasız olma,sevdiğine pek bir laf söyleki,ya sonsuza dek yaşat,ya da bir defada öldür,katiyen yaralı vazgeçme…………