Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zalim Sozler

Zalim Sozler
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2019 Zalim Sozler kısa
Zalim Sozler facebook

Gayem zatı alinizi taciz etmek değil, efkarı umumiyede muhabbet kurmaktır Cevabı muspetiniz kalbi hazalimi tamiri temin edeceğinden, desti muhabbetinize talibim

Hayat oyle zalim hocadırkiSozlu yapmadan yazılı yapar

sevilen zalimse seven ne yapsın sevilen seviyorsa sevmek guzeldir

Yarın birgun seninle olsam olmasam hic farketmez ben artık kustum aşklara zalim

sev dedin sevmedim mi?kıymetini bilmedimi sen gittin suc bendemi zalim

Gunler ne kadar zalim olursa olsun gecmeye mahkumdur

bu yaranın adı hasret oldurdu bitirdi gencligimi , bir zalime kurban gittim dermansız bıraktı yureğimi

hayataki en ağır en zorlu encileli yuk onursuzluktan boyun eğmekten ve zalimi ovmekten daha ağır değildir

Yıllar ne kadar zalim olursa olsun gecmeye mahkumdur!!!

Sevilen zalimse seven ne yapsın

olmuyor zorla değil olmuyor gormuyor nasıl yukseklerdesin sevmiyor yurek ondan zalimi sevmiyor buna sende dahilsinbir deli yurek acısındayım bak yine kara odalardayım bir gece gibi yakınındayım en buyuk aşkım sensin

bedenimde degil kalbimde derdim tek alıskanlıgım bir zalim sevdim

bu sevdanın adı hasret oldurdu bitirdi gencliyimi bir zalime kurban duştuk dermansız bıraktı ikimizi urfalı suskun

bedenimde değil kalbimde derdim tek alışkanlığım bir zalim sevdim

aşk insaNI hasta eder dertli eder deli eder ama en onemlisi aşk insanı zalim yapar tıpkı senin gibi

kusturdun zalim felek beni kusturdun aldın yarim elimden caldın goturdun gozumde ne varsa sildin supurdun hayata doymadan kusturdun beni

zalimin zulmu varsa, sevenınde ALLAH'ı var be gulum

bir gul kadar guzel ol dikenleri kadar zalim olma,sevdiğine oyle bir soz soyleki,ya sonsuza kadar yaşat,ya da bir defada oldur,asla yaralı bırakma

Gel gel gel elleri cennet kokan yarimm hic gecmedi seni seven halim seni calan şimdi mutlu şimdi zalimmmm

Ne ferdi ne orhan en iyisi sen soyle muslum baba NeReDeNSeVdiMO ZaLiMi!!!

O ela gozlerine dolacağım Unutmuş olsanda icine dert olacağım Cozmek istediğin bir sır olup kalacağım Seni nasıl sevdiğimi sen nereden bileceksin Ama ben biliyorum birgun bileceksin Silinmeyecek yanağından dudağından izim Soracaksın kendine ne oldu aşkımız bizim Eyy benim aşkı bilmeyen sevgilim Zalimden daha zalim vicdansızım Hal bilmez halden anlamazım Ama ben biliyorum birgun bilecek birgun goreceksin Ey benim zalimden daha zalim vicdansızım Ama dediğim gibi ben biliyorum Birgun gelecek, gorecek ve bileceksin Sercelerin ucamadığı bir yer arayacaksın Yok oyle bir yer, serce serce ağlayacaksın Belki dunyada tum sırları anlayacaksın Seni nasıl sevdiğimi sen nereden bileceksin? Ama ben biliyorum Ey zalimden daha zalimim, ey insafsızım Ey vicdansızda, ey zalimden daha zalimim Ama dedimya birgun biliyorum Sen o gun bilecek, gorecek, anlayacaksın

Kabul et sonu yoktu birgun ayrılacaktık´kaderin kucagında belki bir oyuncaktık kabul et sucunu seninde var hataların calmıştı kapıyı o hain zalim AYRILIK

gittiğin o yollar senin bir gun sonun olacak seni ben değil zalim kara toprak saracakkkk

sensizliği duşunemezken bir gece vakti ayrılık cokuyor omzuma gecem uzun sen yokken nefesinin sıcaklığı yok artık ya yanımda ben neyleyim sensiz hayatı zalim !!

benim cezam,seni sevmektibenim cezam,sana aşık olmaktıher zaman sana baktığımda gozlerini ceviriyorsunne zaman sana değer versem değerini bilmiyorsunsen benim icin o kadar ozelsin ki,bunu bile bilemeyecek kadar korsunişte bebeğim sende sevdin,sende aşık oldun başkasınabir zalime aşık oldunsende cezanı cekeceksin

Asiklar asklarini belli etmek icin, asklarini agiclara kazarlarmis Birak bizim askimizi herkes bilmesin, biz bu aski kalbimize kazalim BEBEGIM

bir gul kadar guzel ol dikenleri kadar zalim olma birine oyle bir soz verki ya sonsuza kadar yaşat yada bir defada oldur ama asla yaralı bırakma​

Gunler ne kadar zalim olursa olsun gecmeye mahkumdur

bu yaranın adı hasret oldurdu bitirdi gencligimi , bir zalime kurban gittim dermansız bıraktı yureğimi

hayataki en ağır en zorlu encileli yuk onursuzluktan boyun eğmekten ve zalimi ovmekten daha ağır değildir

Yıllar ne kadar zalim olursa olsun gecmeye mahkumdur!!!

Sevilen zalimse seven ne yapsın

olmuyor zorla değil olmuyor gormuyor nasıl yukseklerdesin sevmiyor yurek ondan zalimi sevmiyor buna sende
dahilsinbir deli yurek acısındayım bak yine kara odalardayım bir gece gibi yakınındayım en buyuk aşkım sensin

bedenimde degil kalbimde derdim tek alıskanlıgım bir zalim sevdim

bu sevdanın adı hasret oldurdu bitirdi gencliyimi bir zalime kurban duştuk dermansız bıraktı ikimizi

aşk insaNI hasta eder dertli eder deli eder ama en onemlisi aşk insanı zalim yapar tıpkı senin gibi

kusturdun zalim felek beni kusturdun aldın yarim elimden caldın goturdun gozumde ne varsa sildin supurdun

hayata doymadan kusturdun beni

zalimin zulmu varsa, sevenınde ALLAHı var be gulum

bir gul kadar guzel ol dikenleri kadar zalim olma,sevdiğine oyle bir soz soyleki,ya sonsuza kadar yaşat,ya da bir defada oldur,asla yaralı bırakma

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt