Zaman geçer; herşey unutulur herşey geçer herşey unutulur zamanla unutulur Bir Tek SeNi Unutamam! Bir başıma bu kentin sokaklarında yürüyorum ÜşüyorumNe dek uzaksan bana pek soğuyor hava Sen yoksan, sıcaklık daima mevsim normallerinin aşağıda Bu yüzden meteoroloji raporları umrumda bile yok Kar mı yağıyor yahut yağmur mu bana ne?? Ben senin haesretinle sırılsıklam zaten, daha ne kadar ıslanabilirim ancak?? Burada mısın yok misin belli yok Ara Sıra gidişlerin kahramanı oluyorsunara sıra ebedi kalışların Açgözlü gecelerdesin kimi vakit, ara sıra de yalnız karanlıklardasın Sona Ermek bilmez bir şarkısın fakat ben mi notaları hatalı basıyorum da sen bu şarkıyı söylemiyorsun??Niçin susuyorsun?? Aşkın sessizliği ne dek dehşet olur bilir misin??Bir tek kelimeye hasret geçen gecelerin hesabını soracağın kimsede yoktur diğer taraftan Kendi kendiyle konuşana çılgın derler ya, beni çoktan düşünce hastanesine kapatmaları gerekirdi Keza de iflah olmaz hastalar bölümüne Yokluğuna alışmaktan korkuyorum, ne değin kötü Yokluğunu yürüyorum sokaklarda Yokluğunu içiyorum bardak kadeh Hiç gelmeme ihtimalin bir idam mahkumuna dönüştürüyor beni Hiç birşey yapmadan beklerler ya hücrelerinde, ölümün soğuk nefesini hgissederek Manalı olan birşey yoktur onlar için Belkide bir an önce ölmektir akıllarından geçen, bu bekleme işkencesi bitsin diye Bu fakirlik şehvetli öldürecek beni Gelebilme ihtimalinse yüreğimdeki kuşları havalandırıyor, kanat seslerini duy Varmak iste yeterki, yorulmayasın diye kuşlarım taşır seni bana Bir görsem yüzünü, ah bir dokunsam sana Göreceksin sevdanın çiçek çiçek açtığını, umudun bir yangın gibi alev ateş ikimizi birdenbire sardığını Anladım ama olası yok seni sensiz yaşamak Ben o gönlü genişlerden değilim Madem içimdesin, yüreğimde taşıyorum seni, o vakit yanımda da olmalısın Sensiz yaşanmayacak bu aşk ötesi değil Şu Anda yalnız geceleri seviyorum Seni yıldızlarda buluyorum Daha bir dayanılır oluyor sensizlik sancısı Mümkünü yok çıkmayacaksın aklımdan, bu yüzden gece, el ayak çekilmişken, hiçbir ses yokken seni göz önünde bulundurmak yokluğunu yok lakin daha iyi Tamamen sen oluyorsun o zaman yeniden Ne dek yakışıyorsunuz biribirinize, sen ve gece Vakit geçer; herşey unutulur, Bir örtüyle kaplanır acılar ama Bir Tek SeNi Unutamam! alinti