Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zaman Makinasına İstediğini Sor

Zaman Makinasına İstediğini Sor
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Zaman Makinasına İstediğini Sor makineye sor efes süre makinesi şakası zaman makinesi şakası makinası efes yap Konuyu nereye açacağımı bilemedim ve en uygun yer olarak burayı seçtim Arkadaşlar bu şakayı bana arkadaşım yaptı ve bende yedimzamanmakinasinaistediginisor5c585bec2ed2bgifalt :utan: :utan: :utan:bende diğer bir arkadaşımda denedim ve oda yedizamanmakinasinaistediginisor5c585bec32eb1gifalt hahaha hahaha hahaha çok eğlenceli bir şaka tek yapmanız gereken altaki linke tıklayarak tanıtım videosunu izleyin ister facedeki ister msnedeki arkadaşınızda deneyinO sahiden bir makinayla konuştuğunu sanarken siz ona istediğiniz cevabı veriyorsunuzOyun sonunda şakanın sizin yaptığınızı anlıyorzamanmakinasinaistediginisor5c585bec373d9pngalt :D:D :D:D :D:D Bol eğlencelerzamanmakinasinaistediginisor5c585bec3aaa8gifalt :tik: :tik: :tik: EFES Bu Yıl O Sene  

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,948Kullanıcılar
forget31Son üye
Üst Alt