Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zaman Tüneline Otomatik Geçiş Ne Zaman

Zaman Tüneline Otomatik Geçiş Ne Zaman
0
138

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Zaman Tüneline Otomatik Geçiş Ne Zaman olacak?

Uygulamaları ekleyip silmenizden kaynaklı Artık Eski Profile Dönemezsiniz

Facebook çok yakın zamanda herkesin profilini süre tüneline çevirecekHatta başladılar bile

O zaman otomotik geçiş gerçekleşecektir *

Similar threads

Zaman Tuneline Otomatik Geciş Ne Zaman olacak? Uygulamaları ekleyip silmenizden kaynaklı Artık Eski Profile Donemezsiniz Facebook cok yakın zamanda herkesin profilini zaman tuneline cevirecekHatta başladılar bile O zaman otomotik geciş gercekleşecektir
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Zaman Tüneline Niçin Geçemiyorum Facebook Vakit Tüneline Geçemiyorum Yeni profil tasarımında, Facebook Places sayesinde bulunduğunuz yerlerin bir haritasını bakmak de muhtemel Bu özellik ile doğum yerinizi bile işaretleyebilirsiniz Facebookta zaman tüneline dinmek istiyorsanız başta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Vakit Tünelinden Çıkma Zaman Tünelinden Çıkmak İçin Facebook zaman tünelinden çıkmak için öncellile Facebooklinki tıklıyorsunuz Açılan sayfadan uygulamalar vakit tüneli kısmına geliyorsunuz Sonradan sağda uygulamayı düzenle butonu göreceksiniz ona tıklayın Arkasında solda ilgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Süre Tüneline Neden Geçmiyor Facebook Vakit Tüneline Geçemiyorum Neden Yeni profil tasarımında, Facebook Places doğruca bulunduğunuz yerlerin bir haritasını görmek de olası Bu özellik ile doğum yerinizi bile işaretleyebilirsiniz Facebookta vakit tüneline devretmek istiyorsanız başta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Süre Tüneline Zorunlu Geçiş Zamanı Facebook Vakit Tüneline Zoraki Geçiş Sosyal paylaşım sitesi Facebookun aralık ayında uygulamaya soktuğu Vakit Tüneli'ne geçirmek artık bir zorunluluk oluyor Bilgi güvenliğini savunanlar bu geçiş için sürenin daha uzun tutulmasını istek ediyor Zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt