Facebook Zaman Tuneline Yazılacak Sozler
Zaman Tuneli Sozleri
Eskiden mendiller aşıkların goz yaşları ile ıslanırdı şimdi ise gercek aşık kalmadığı icin fabrikadan ıslak cıkıyor
Deli sormuş deliye aşk nedir diye deli gulmuş deliye ben neden delirdim diye
Sen gidersen bu hayattan, atarım kendi mi cekyattan imageszamantunelineyazilacaksozler5ad92b1fbb856png
En Buyuk Hatam Yuzume Gulen Herkesi Kendim Gibi Sanmamdı
Sabahları daha cok severdim, eğer daha gec başlasaydı
Hic yoktu ortak noktamız ve hic kesişemedik aynı noktada
Suskunluğumdan gelir bu icimdeki fırtınalar
Varsın Boş Kalsın Gonul Evim Vermem Kiraya! Alan Temelli Alsın, Yok Oyle 35 Aya!
Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur
En surekli aşk karşılığı olmayan aşktır
İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donupte kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar
Nice insanlar gordum kalpleri bomboş ama mutlu, cok az insanlar gordum kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, huzunlu ve mutsuz!
Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil gunesin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım
Gokyuzundeki butun yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin
Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz
Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayım
Erkekler belediye otobusu gibidir Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir
alıntı
Zaman Tuneli Sozleri
Eskiden mendiller aşıkların goz yaşları ile ıslanırdı şimdi ise gercek aşık kalmadığı icin fabrikadan ıslak cıkıyor
Deli sormuş deliye aşk nedir diye deli gulmuş deliye ben neden delirdim diye
Sen gidersen bu hayattan, atarım kendi mi cekyattan imageszamantunelineyazilacaksozler5ad92b1fbb856png
En Buyuk Hatam Yuzume Gulen Herkesi Kendim Gibi Sanmamdı
Sabahları daha cok severdim, eğer daha gec başlasaydı
Hic yoktu ortak noktamız ve hic kesişemedik aynı noktada
Suskunluğumdan gelir bu icimdeki fırtınalar
Varsın Boş Kalsın Gonul Evim Vermem Kiraya! Alan Temelli Alsın, Yok Oyle 35 Aya!
Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur
En surekli aşk karşılığı olmayan aşktır
İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama donupte kendi peşlerinden koşanlara hic bakmazlar
Nice insanlar gordum kalpleri bomboş ama mutlu, cok az insanlar gordum kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, huzunlu ve mutsuz!
Ben seni unutmak icin sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil gunesin cıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım
Gokyuzundeki butun yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin
Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz
Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayım
Erkekler belediye otobusu gibidir Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir
alıntı