Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zaman Tüneline Yazılacak Sözler

Zaman Tüneline Yazılacak Sözler
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zaman Tüneline Yazılacak Sözler Şahane Güzel Süre Tüneli sözleri, zaman tüneline yazılabilecek hoş sözler ve laflar Bundan bir kaç ay öncesine kadar vakit tüneli diye birşey yoktu Daha doğrusu vardı fakat ben geçmemiştim Şimdi bakıyorum da hoşuma gidiyor Yani gitmezse ne olacak dimi meleklerim geriye dönüş nasıl olsa değil mecburen kullanıyoruzzamantunelineyazilacaksozler5c55583126ba9alt :D Big Grin :Dzamantunelineyazilacaksozler5c555831603f1gifalt :lau: Laugh :lau: Şu Anda vakit tünellerinde paylaşmak üzere kullanabileceğiniz ve sizden de güzel sözler beklediğimiz ve paylaşım istediğimiz lafları yazacağız Facebook Zaman Tüneline Yazılacak Sözler Vakit Tüneli Sözleri Eskiden mendiller aşıkların göz yaşları ile ıslanırdı acilen ise reel aşık kalmadığı için fabrikadan ıslak çıkıyor Deli sormuş deliye aşk nedir diye deli gülmüş deliye ben niçin delirdim diye Sen gidersen bu hayattan, atarım kendi mi çekyattanzamantunelineyazilacaksozler5c55583126ba9alt En Büyük Hatam Yüzüme Gülen Herkesi Kendim Gibi Sanmamdı Sabahları daha çok severdim, eğer daha geç başlasaydı Hiç yoktu iki taraflı noktamız ve hiç kesişemedik benzer noktada Suskunluğumdan gelir bu içimdeki fırtınalar Varsın Boş Kalsın Gönül Evim Vermem Kiraya! Bölge Temelli Olarak Alsın, Değil Pek 35 Aya! Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur En sürekli aşk karşılığı olmayan aşktır Halk Müziği hep birilerinin peşinden koşarlar, lakin dönüpte kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar Nice insanlar gördüm kalpleri bomboş fakat mutlu, çok eksik ahali gördüm kalpleri sevgiyle doymuş fakat aşk ateşiyle yanıp kavrulan, hazin ve mutsuz! Ben seni hatırlamamak için sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime yok günesin çıktığı vakit kaybolan buharlı camlara yazardım Gökyüzündeki tüm yıldızları toplasan bir tek sen etmez, lakin bir tek sen hepsine bedelsin Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz Dokuz defa sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayım Erkekler belediye otobusu gibidir Birini kacirirsan bes dakika sonradan oburu gelir Bu laflara eklemek istediğiniz manalı ve kaydadeğer güzellikteki sözleri sizlerden paylaşmanızı rica ediyoruz Hadi bakalım paylaşın kızlar ,zamantunelineyazilacaksozler5c55583196e08pngalt :D:D :D:D :D:D  

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt