iltasyazilim
FD Üye
sevgilimle dünden beri tartışıyorduk bugün iyice alevlendi 1 ayımızı bile kutlamadn manasında laflar söledi bende bunu söleyip durma dedim para konusunda skıntı olmasa kutlardım dedim lakin guzel bir sözle kutlamstım sonradan herşey para olmuş bunu derhal anladım dedim başladı hatalı anlamaya o kadar birisi değilim gözüm kimsenin parasında değil diyo beni fazla kırdın affetmicem demişti bu yüzden son vermek istedi ama yanlış kavrayış yüzünden mi oldu bundan böyle bahanemi bilmiyorum böylece şey söledim abuk subuk bir yüzünden bitrdi onu yazma nedenini bile soledim dun öyle şey soyledim gururumu bile hiçe sayarak öyle şey soyledim ağladgmı soledgm halde yapck bısı yok demıştı dunden beri farklı gibiydi zaten bundan snrası zaman dedi ben mi hatalıyım böylece değerinde veriyoruz mazeret mi bu her zaman alttan bölge bendim kufur etmiştı sınırdn ettgnı soylemıstı daha once bende dun soyledım sen kufur edince bile o kadar ses cıkarmadım sen bundan bıtırıyosun dedım yoruldum artık daha 15 aydır sevgılıydık sevgili elde etmek bu değil kaçıp ayrlmak olamaz bugun atmadı mesaj ben atmalımıyım napmalıyım yoksa toz duman mı olayım hatasını anlasın askerlığımde yaklasıyo ZAMANA BIRAKALIM DEDİ yani ben atmayınca mesaj atmıyor napıyosun dyorum cvp verıyor bana napıyorsun dahi demiyor buna son kere ne yazmam gerekli bu uyuşmama için ve BU ZAMANA BIRAKALIM DEMESİNE NE MESAJI ATMALIYIM SON KERE yardcımcı olursanız sevinirim mesaj konusunda kesintisiz vakit diyor mesaj atmıyor ben atmadankafam karışık zaman meselesi yüzünden