Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zamane aşkları

Zamane aşkları
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Zamane aşkları Akşam Keyfinde bildiğimiz üzere iki meşhur sanatçımız davetli Erol Günaydın ve Nalan aşk üstüne derin bi söyleşi yaptılar KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ! 1548635308 1548635308 zamaneasklari5c4e4cb02dc46zamaneasklari5c4e4cb02dc46 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernallllzzzzss&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KENAN ERÇETİNGÖZ'LE AKŞAM KEYFİ YENIDEN DOPDOLUYDU Programın başında Nalan, ‘Çiçekler Açar’ adlı şarkıyı seslendirdi… Of Aman Nalan, ‘Of Aman’ lakabını attıktan daha sonra şimdi de imaj değişikliğine gittiğini, birazcık sarışın moduna girmek istediğini söyleyerek‘Aptal Sarışın olmak istedim!’ dedi Erol Günaydın, ‘Benim uğurum değil, uğura inanmam!’ dedi Nalan, albümünün ismini ‘Demode’ koymasının eleştirel bir yönü olduğunu söyledi Erol Günaydın, ‘Aşk demode olmaz Mesela ben tiyatroya aşığım Şimdikiler aşık olmuyor oysa’ dedi Nalan da müziğe aşık olduğunu belirtti Nalan, ‘Sanat camiasının adı çıkmış’ dedi Erol Günaydın da ‘Sanat yok, camiası var Önceden biz hayallerle yaşardık Acilen işler değişti’ dedi Erol Günaydın, kızlarını fazla özlediğini belirtti Erol Günaydın’a canlı yayında büyük sürpriz: Erol Günaydın’ın kızları ‘Fatoş Günaydın ve Günver Günaydın’ Akşam Keyfi’ne sürpriz konuk olarak katıldı Kızlarını karşı gören Erol Günaydın, bu sürprize pek sevindi Nalan, ‘Ben aklımı peynir ekmekle yemedim Bu dönemde çocuk falan yetiştirilmez!’ dedi Nalan, ‘Yaralıyım’ adlı şarkısını seslendirdi,  

858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt