Zamanın Bayram Çocukları iyi bayramlar abiii + iyi bayramlar minik ee şekerler abi + ne şekeri lan öğrenci evinde küp şeker var veriimmi Bayramınız gevrek olsun kutsal çocum o al şeker vereyim Teyze ben mahallenin gevrekçisiyim bahşiş almaya geldim bende mahallenin örgücü teyzesiyim dur ben sana gevrek vereyim bayram hediyesi sİcak Sicak tayze geuvreaak Dur bende sana 9 numara şiş vereyim napıcam ben onu sokarsın iyi bayramlaarr hay maşallah kaç kişisiniz siz böyle biz mahallenin futbol takımıyız teyze teknik kadro arkadan mı gelecek iyiibababay (iyi bayramlar) tamamlanmış oğlum kasma sana da iyi bayramlar kakafffa(hay kafama otur evinde kekemesin sen senin neyine şeker toplamak ) dur ben sana şeker getireyim bekle bekle abla ver elini öpeyim hadi git lan manyak mıdır nedir lakin bayram ya abla ay hala abla diyo yürü kız jale manyak doldu burası bi kere verseydin bayramdır sevaptır şöförcü amca iyi bayramlar öğrenci kartı nerde genç şeygece elektrikler kesildi bu soruya çalışamadım el öpenlerin fazla olsun yavrumberhüdar ol olmasın ya niçin oysa annem göster lakin elletme dedi ayramın kutlu olsun baba! senin de ewladım aba hani para annenden iste +annee bayramın kutlu olsun babandan iste +hay ben ne bayramı nen bu şeker werin hiç olmazsa bayramınız kutsal olsun teyze aa ne şeker şeysin sen pek al sana şeker verim ne şekeri?? nasıl ne şekeri bayram şekeri emrindeki para yok mu para bayramınız bübarek olsun amca öpiyim saol evlat çikolata al sağol amca keşke para verseydin biz parayı bayramınız kutsal olsun diyebilenlere veriyoruzevlat hönnkkk(uleeennn gitti paralar) bayramınız kutlu olsun desek üzgünüm evlat türk dil kurumu pfff İyi bayramlar amca! İyi bayramlar yavrum, buyur şeker! Ya daayı bırak şeker işlerini, biz büyücez adam olacaz Önümüzü açacak bişiler ver Para vereyim de geneleve git demi Olmaz Ne alaka ya? Önümüzü açacak bişi ver aramak ne demek yiğen Biz bu saçları nerde ağarttık sanıyon Genelevde Bildi lan Al şu 20'liği bişi duymadın görmedin amca öpim öp amcam al sana şeker vereyim hadi be bu dükkanda kapalı nan bu bayram siftah yapamadık daha ya herkes veresiye gidiyoo iyi bayramlar abi bayramlar iyi çocuğum karşı evde oturuyorlar arada yaramazlık yapıyor ama başlıca iyi çocuktur bayram babası da iyi adamdır muhabbet ederiz aralıksız bayramın da içine sçtın, moralimin de para vermeyeceksen ver şekeri gidelim di mi bayyamınız dübürük olsun neylik olsun kutsal olsun diyecektin heralde değil abi benim dilim dönmüyo dübürük demeye bak yine dönmedi örneğin bayramın mümarek olsun bodur abi (hasss ağzımdan kaçtı ) sen derhal şeker de istersin yok abi ne gereği var zaten sen o çk dek elinle şeker verene değin olasılıkla biz demir parmaklıklardan atlamış oluruz siin gözüm görmesin sizi göz görmeyince gönül katlanır mı abi ne alaka gönül ablaya iş koyduğunu farketmedim sanma lan bayram harçlığı alayım al eşek sıpası buralarda dolaşma bi daha aaaa gönül ablanın abisi konumundaki mert abinin bundan daha çok bayram harçlığı vereceğine eminim hadi dostum cömert ol birazcık birincisi bana sözcük oyunu yapma, ikincisi amerikan filmlerini fazla izleme, üçüncüsü defolun lan sen parayı ver, gitmeyen namerttir bak hala