Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zamanmı Yoksa Bizlermi Değiştik

Zamanmı Yoksa Bizlermi Değiştik
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ben bu yazımda son gunlerde icinde bulunduğum ruh halimden ve cevremde gozlemlediklerimden bahsetmek istiyorum hayatta ne kadar gayesiz ve amacsız olmuşuz ideali olmayan beklentileri olmayan insan topluluğu olmaya başladık gibi geliyor sanki bana

Bu durumda olan sadece ben olduğumu duşunmuyorum cevremdeki bircok insanda boyle bu durumu yaşıyor yakın cevremde arkadaşlarımda bunu gozlemliyebiliyorum ben yine onların yanında belli hedefleri olan bir insan gibi kalıyorum birde bunu bana sorun imageszamanmiyoksabizlermidegistik5b067474b948fpng yinede şanslı hissediyorum bu durumda kendimitamamen kendimi kaybetmedim ve hala gelecekden umidim var cok şukur bu duşunceleri aklımdan ruhumdan kalbimden cıkarmayan Rabbim var Ailem var duşunmem gereken cocuklarım var hayat boyle bizde bu yolda ilerlicez diyerek kolay olanı secmemeliyiz diye duşunuyorum

İnsanlar:cok hoşgorusuzler artık bir otobuse binmek eziyet gibi geliyor bana alışverişe gitmek ki bayanların en sevdiği şeydir alışveriş ve dışarı cıkmak karşımda olan olaylara sessiz kalmak hic yapımda olmayan bir şey cok zor oluyor ama malesef bende artık seyirci kalmayı oğreniyorum galiba aşağıda paylaşacağım olayı sizlerde okudukdan sonra bunu anlıyabilirsiniz

İnsanlar: artık inanılmaz derecede agrasifler şimdi bahsedeceğim olay hem komik hem duşundurucu bu insanlık nereye gidiyor boyle demeden alamıyorum kendimi Evet gelelim konumuza cok yakın bir zamanda yaşadığım olayı paylaşmak istiyorum sizlerle

Caddede yuyoruz eşimle ve onumuzde bir cift yuruyor hanfendi belliki rahatsız eşim işaret etti gecelim dedi birazda acelemiz var tabiki bende gectim eşimde ardımdan merenlerden indik cıkıcaz diğer caddeye yuruyen merenden bu bahsettiğim olay caddede oluyor uzerine basa basa diyorum bunuimageszamanmiyoksabizlermidegistik5b067474b948fpng karşıya arabamızın oldugu sokağa geciyoruz alt gecitten arkamdan bir el montumdan tuttu ve az onceki bayan şok oldum dondum hayırdır dedim sorun ne orası benim sıram demezmi benim yerime gectiniz diyor anlamadım ne sırası hanfendi dedim sadece beni cekmesine cok sinirlendim ama belli gercekden normal değil kadın giyim kuşamı normal ama boyle bi soruyu kim kime sorar eşide sessiz sedasız bakıyor şaşırdım kaldım şokunu uzun sure atamadım uzerimden bir banka yada bir alışveriş merkezinde sırada olsak anlıcam ama sokakdayız ve yuruyoruz neyse soylemek istediğim oyle cekinken bir hale gelmişiz ki eşimde yuru boşver dedi bende cevap vermedim soylediğim tek şey anlamadım ne sırası oldu ve hanfendi biz uzaklaşıncaya kadar arkamızdan konuştu cevredekilerde boşverin dengesiz belliki dediler uymayın siz ona flan derken biz sessiz kaldık acaba doğru olanımı yaptık şimdi duşunuyorum ama guzel bir atasozumuz var coğumuz biliriz bana dokunmayan yılan bin yaşasın denir şimdi yılan dokunsa bile ses cıkaramaz olduk imageszamanmiyoksabizlermidegistik5b067474b948fpng

Eskiden cok eskiden değilde burdan yaşlı olduğum cıkmasın ortaya imageszamanmiyoksabizlermidegistik5b067474b948fpng ben yinede eskiden demek istiyorum insanların ozellikle kendim de tabiki Hedeflerimiz Amaclarımız gayelerimiz vardı bitmek tukenmek bilmeyen oğrenme hırsımız bazen duşunuyorum ne oldu bize artık hicbirşey beklemiyormu'yuz acaba bu hayattan ne değişti zamanmı,insanlar'mı bizlermi yoksa değişmek icin kendimizi mi şartlandırıyoruz cevremizde olan biten herşeye goz yumarak sessiz kalarak iyi yaptığımızı duşunerek ama aslında en buyuk yanlışı yaptığımızın farkına varmıyarak Yukarıda Anlattığım olaydaki gibi değilimdir aslında haksızlığa sacmalıklara asla sessiz kalmam kalamam tahammul edemem ama ne olduysa ogun sessiz kaldım yanlışmı yaptım diye soruyorum hala kendime ama artık boyle cahile laf anlatmakdansa deveyi hendekden atlatırım daha iyi ve oyle yaptım kendime soz dinlettim zor olsada oldu imageszamanmiyoksabizlermidegistik5b067474b948fpng

Eylul

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt