Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zara Acma Yaram Derindedir Şarkı Sozu

Zara Acma Yaram Derindedir Şarkı Sozu
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Zara Acma Yaram Derindedir Şarkı Sozleri
Acma Yaram Derindedir Şarkı Sozu Zara
Acma Yaram Derindedir Şarkı Sozu

Acma yaram derindedir
Dermanını bilen gelsin
Başka tabipler istemem
Beni derde salan gelsin

Bilen gelsin bilen gelsin
Dermanını bilen gelsin
Başka tabipler istemem
Beni derde salan gelsin

Omur bir nefes arası
Sizede gelir sırası
Bu yara gonul yarası
Dermanını bilen gelsin

Similar threads

Acma Yaram Derindedir Şarkı Sozleri zara Acma Yaram Derindedir şarkısı Acma Yaram Derindedir sozleri Acma yaram derindedir Acma yaram derindedir Dermanını bilen gelsin Başka tabipler istemem Beni derde salan gelsin Bilen gelsin bilen gelsin Dermanını bilen gelsin Başka tabipler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Zara'dan Açma Yaram Derindedir Şarkısının Sözleri zara açma yaram derindedir şarkısı sözleri nedir nasıldır ile ilgili bilgiler burada melekler Ünlü türkücü Zara'nın sesinin bilmeyeniniz yokturzaradanacmayaramderindedirsarkisininsozleri5c57b75504882alt Buharlı ve yanık sesiyle türkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
zara açma yaram derindedir şarkı sözü Zaranın seslendirdiği açma yaram derindedir şarkı sözü nü arıyorum bu şarkı bugünlerde baya çıkıyor teşekkür ediyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Nehir Sen Evlisin Ben Bekar Şarkı Sozleri Nehir Sen Evlisin Ben Bekar Şarkısı sozu Sen Evlisin Ben Bekar Şarkı Sozu Bir sene daha gecti omrumden Bir omur gecer mi sevmeden Zaman mı yanlış yoksa sen mi? Hayat mı garip yoksa ben mi? Engel sen mi, ben mi Dayanamam ben Sen evlisin ben bekar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Emrah Nasıl Unuturum şarkı sozu Nasıl Unuturum şarkısının sozleri Emrah Bir an seni duşunmeden İnan yapamıyorum Oyle derin derin yaram Kurtulamam bu sevdadan Yakar yıkar hatıran Bak şu yağan yağmura gor beni Feryadım sarıyor bak şimdi gokleri Gel baştan yazalım Bu aşkın kaderini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt