Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zara - Beyaz Giyme Toz olur

Hoş geldin! doguqan tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Zara - Beyaz Giyme Toz olur
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Zara Beyaz Giyme Toz olur Beyaz giyme Toz olur, Siyah giyme Laf olur Gel beraber gezelim, Muradimiz çabuk olur Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas tekrar bana gel Gel beraber gezelim, Muradimiz çabuk olur Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yeniden bana gel Beyaz giyme Tanirlar, Seni Gezgin sanirlar Zaten bende Talih yok, Seni benden alirlar Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yeniden bana gel Zaten bende Baht yok, Seni benden alirlar Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas tekrar bana gel Alcak Ceviz dallari, Siva beyaz kollari Yar nereden geleyim, her zaman Sarmislar Yollari Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas yine bana gel Yar nerden geleyim, defalarca Sarmislar Yollari Salinada Salinada gel, haydi Yavrum dön dolas tekrar bana gel  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt