Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zara - Bir Bahar Akşamı

Zara - Bir Bahar Akşamı
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Zara Bir Bahar Akşamı Bir bahar akşamı rastladım size Sevinçli bir telaş içindeydiniz Derinden bakınca gözlerinize Neden başınızı öne eğdiniz İçimde uyanan eski bir istek Dedi fakat senelerdir aradığın bu Şu Anda soruyorum büküp boynumu Daha önceleri neredeydiniz  

Similar threads

Müslüm Gürses Bir Bahar Akşamı Bir Bahar Akşamı Rastladım Size Sevinçli Bir Telaş İçindeydiniz Derinden Bakınca Gözlerinize Neden Başınızı Öne Eğdiniz İçimde Uyanan Eski Bir Özlem Dediki Senelerdir Aradığım Hemen sonu Bükük Boynu Daha Önceleri Neredeydiniz  
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Bir Bahar Akşamı Şarkı Sozleri Bir Bahar Akşamı Sozleri Bir bahar akşamı rastladım size Bir bahar akşamı rastladım size Sevincli bir telaş icindeydiniz derinden bakınca gozlerinize Neden başınızı one eğdiniz neden başınızı one eğdiniz İcimde uyanan eski bir arzu İcimde uyanan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
İzel bir bahar akşamı şarkı sozleri İzel 2019 Jazz Nağme Albumu Bir Bahar Akşamı Şarkı Sozu Bir Bahar Akşamı Bir bahar akşamı rastladım size Bir bahar akşamı rastladım size Sevincli bir telaş icindeydiniz, derinden bakınca gozlerinize Neden başınızı one eğdiniz neden başınızı one...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Hüzzam makamında bir aşk hikâyesi: Selahattin Pınar Afife Jale Sahne 1: 1902 doğumlu Selahattin Pınar, Ticaret Mektebi'ni bırakıp müziğe başladı Ama babası eski Denizli milletvekili Sadık Bey, onun hukukçu olmasını istiyordu Bir gün Denizli'den gelen eşraf için yerleşmiş bir sofrada Vefalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,505Konular
982,726Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt