Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zara Konseri

Zara Konseri
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Zara Konseri zaranın kıyafetleri sanatcı zaranın kıyafetleri türkücü zara türkücü şarkıcı kadife sesli sevilen türkücü Zara Bursa'da Bursa Büyükşehir Belediyesi göre düzenlenen 'Beyaz Koza Yaz Şenliği' kapsamında sahne bölge meşhur sanatçı Zara, Mudanyalı hayranları için kaside okudu Türk Millet Müziği'nin sevilen sesi Zara, Mudanya Belediyesi'nin konut sahipliğinde düzenlenen konserde, en güzel parçalarla sevenlerini coşturdu 'Dostum Dostum' ve 'Beyaz Giyme' gibi türkülerin yanı sıra, 'Arapsaçı', 'Çöpçüler' ve 'Kalp Kalbe Karşı' gibi şarkıları da seslendiren Zara, arkadaş canlısı tavırlarıyla hayranlarına neşeli anlar yaşattı Mudanya Belediyesi önündeki konserde, takriben 7 bin hayranı için şarkılarını söyleyen sanatçı, programında sevgi ve dostluk mesajları da verdi Zara, konserinde kendisini yalnız bırakmayan fanlarını sahneye misafir etme ederek, sevenleriyle birlikte şarkı da söyledi Konserin sonunda Bursalılara bir sürpriz yapan Zara, 'Bülbül' kasidesi ve 'Sevdim Seni Mabuduma' adlı ilahiyi seslendirdi Mudanya'da gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti açıklayan sanatçı, Marmara depreminin 10 yıl dönümünde, depremde yaşamını yitirenlere de Allah'tan rahmet diledi  

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt