Zara'dan Açma Yaram Derindedir Şarkısının Sözleri zara açma yaram derindedir şarkısı sözleri nedir nasıldır ile ilgili bilgiler burada melekler Ünlü türkücü Zara'nın sesinin bilmeyeniniz yokturzaradanacmayaramderindedirsarkisininsozleri5c57b75504882alt Buharlı ve yanık sesiyle türkü severlerin beğenerek dinlediği Zara'nın türkülerinden Açma Yaram Derindir türküsünün sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz,sevenler ve dinleyenler içinzaradanacmayaramderindedirsarkisininsozleri5c57b75504882alt 1549252432 1549252432 zaradanacmayaramderindedirsarkisininsozleri5c57b75568558zaradanacmayaramderindedirsarkisininsozleri5c57b75568558zaradanacmayaramderindedirsarkisininsozleri5c57b75568558 Açma Yaram Derindedir Dermanını Bilen Gelsin Açma Yaram Derindedir Dermanını Haberdar Olan Gelsin Başka Tabipler istemem Beni Derde Salan Gelsin Beni Derde Salan Gelsin, Diğer Tabipler istemem Beni Derde Salan Gelsin, Beni Derde Salan Gelsin Ömür Bir Nefes Arası Sizede Gelir Sırası Ömür Bir Nefes Arası Sizede Gelir Sırası Bu Yara Gönül Yarası Dermanını Bilen Gelsin Dermanını Bilen Gelsin, Bu Yara Gönül Yarası Dermanını Bilen Gelsin, Dermanını Bilen Gelsin Bilen Gelsin Haberdar Olan Gelsin Dermanını Haberdar Olan Gelsin Başka Tabipler istemem Beni Derde Salan Gelsin