Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

zavalli internet servisleri

zavalli internet servisleri
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
zavalli internet servisleri Siyah ekran çikti efendim Yazın kullanıcı adınızı Yazdım Parolanızı da girin Bitmiş Acayip karakterler akmaya başladığında klavyeden F7'ye basın Elimle mi? Eee, siz bilirsiniz Ben bir IMac kullanıcısıyım Buyrun hanfendi, sorun neydi? Benim CD sürücümden içeri sinek girdi Anlayamadım efendim IMac'ime sinek kaçti Peki ben telefondan ne yapabilirim sizce? Ama görüyorum, yürüyo içerde Böcek ilacı falan sıkın isterseniz Bi şey olmaz mı? Bilmem, fiilen biz IMac'e yardım vermiyoruz böylece, PC olsaydı tezgâhtar olabilirdim Benim büyük bir sorunum var, siz acaba eve hizmet veriyor musunuz? Eeoo, hayır? Burdan tezgâhtar olmaya çalışayım Ben Internet'e girmeye çalışınca bilgisayardan garip sesler geliyor Ne yaptığınızda geliyor o sesler? Bağlan diyorum, telefon sesi geliyor, sonra da ciyakliyor O modem sesidir efendim, o ses sizin modeminiz ve Türknet modemi arasında bir temas kurulduğu (Sözümü keser) Değil yok, bozuk bu, siz iptal etmiim diye o kadar diyosunuz Benim hesabımı siler misiniz? Lakin bu bir sorun değildir, bu herkesin bilgis (Yine sözümü keser) Ne yani, herkesin bilgisayarı gazı olan bebek gibi viyakliyor mu, kimi kandırıyorsunuz Allah aşkına Dolandırıcılar Efendim sizin modemler bana küfrediyo Anlayamadım efendim Bunda anlayamayacak ne var, resmi olarak küfrediyolar işte Muhakkak misiniz? Buyrun dinleyin (telefonu çevirme sesi, çalan telefon sesi, peşinden asıl avrat küfür) Ee siz hangi numarayı aramıştınız bi kontrol edelim 0 344 26 16 Bu sizin numaranız mı? Hayır, aradığım numara Beyefendi, o bizim numaramız yok bir konut numarası Ben 10 gündür bu göstermelik bağlanmaya çalışıyorum fakat O süre doğaldır küfretmesi Benim sayfalarım gelmiyo Şu an yurtdışı çıkışımızı sağlayan uydudan kaynaklanan bir sorun var efendim Bi ilgileniverseydiniz siz Şey, uydu uzayda efendim Haa, tamamlanmış o süre Benim kredi kartımdan para çekilmiş Aylık hesap mıydı? Evet O vakit her ay başında para çekilir efendim Hani sınırsızdı lan bu İyi akşamlar, bilmem ne net İyi akşamlar birader, ben tamamiyle 26 dakika 36 saniyedir Internet'e bağlıyım ve haalaaaa hiçbir şey gelmiyor, daha ne dek beklemem lazım acaba? (sinirli bir ton) Gelmiyor derken sayfalar mı açılmıyor beyfendi? Hayır kardeşim, hiçbir şey olmuyor İşte bak 27 dakka 53 saniye oldu, hâlâ değil Internet explorer'i açtınız mı beyfendi? Nasıl yani? Hımm beyfendi, Internet'e girdikten sonradan Internet explorer veya Netscape programını çalıştırarak web sayfalarını gezmeye başlamanız lazım Alala, Internet'e girince kendi bağlamıyo yani Sanırım makinam kilitlendi Acilen şöyle yapalım, ctrldaha aşağıdelete Hepsine aynı anda mı? Evet Lakin parmaklarım yetmiyo? Bakın önce ctrl'ye sol elinizin başparmağıyla, sonra sağ elinizin başparmağıyla daha alçakgr'ye, sonra da sağ elin muhabere parmağıyla delete tuşuna basıyorsunuz Ctrl'ye bastım, daha aşağı tuşuna da şimdi Delete'e basıcaksınız Ctrl'den elimi çekeyim mi? Hayır efendim Peki daha alçakgr'den? Hayır efendim dedim ya, hepsine aynı anda basıyo olmanız gerekiyo Daha basit bir yolu yok mu? Var efendim, makinada reset yazan yere basın Nerede o? İsterseniz ctrl daha aşağı delete'i deneyelim, basmanız gerek, sadece bir tuş kaldı Bitmiş fişini çektim Peki İyi akşamlar İyisi falan kalmadı beyfendi! Sinirden köpürüyorum, hemen iptal edin hesabımı! Buyrun, problem nedir hanımefendi? Bakın, birkaç gündür sizden aldığım paketle Internet'e giriyorum, bu arada arkadaşlarım kesintisiz telefonumun meşgul olduğundan şikâyet ediyolar, önceleri anlayamadım, sonradan saatlere bakınca, ne vakit sizin hesabınızı kullansam telefonumun meşgul olduğunu anladım!!! Bu çok doğal bayan, çünkü modeminiz telefonunuzu kullanıyor bağlantıyı sağlayabilmek için, bizimle bir ilgisi yok bunun, tüm bağlantılarda aynı şey olur, hatta olması gereken de budur Yok kardeşim yok, siz benim Internet'te olmamdan faydalanıp telefon hattımı kullanıyosunuz O Kadar bi şey teknik olarak muhtemel diil zaten bayan, lütf İptal edin dedim, sorun çıkarmadan iptal edin, ben de bu işi büyütmeden kapatıyım, yahut kötü olacak sizin için Bayan siz bilirsiniz, lakin