Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

zavallı Tolga

zavallı Tolga
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
zavallı Tolga ünlü oyuncu Tolga Karel'in kaderi dövülmek görünen o ki şamar oğlanına döndü oyuncumuz AYRILDILAR! 1548638940 1548638940 zavallitolga5c4e5ae283718zavallitolga5c4e5ae283718 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberoykumansettt&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg UÇAKTA YOLCULARDAN DAYAK YEMESİNİN ARDINDAN TOLGA KAREL'İN SEVGİLİSİ ÖYKÜ ÇELİK ÜNLÜ OYUNCUYA HERKESİN İÇİNDE TOKAT ATTI Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz'u canlandıran Tolga Karel, sevgilisi Öykü Çelik'ten ayrıldı Sık Sık skandallarıyla gündeme gelen Karel, teselliyi diğer bir kızda buldu Fakat bu sefer sert kayaya tosladı! Yeni arkadaşıyla Beyoğlu'nda bir barda eğlenen Tolga Karel'i, mekana gelen eski sevgilisi tokatladı Sinirli şekilde mekanı terk eden Hikaye Çelik, 'Bu dakika itibariyle Tolga Karel'le ilişkimiz sona erdi Tokat attım Çünkü, canım böylece sitedi Ona çıkışta, 'Hikaye seni terketti' deyin' diye konuştu Tolga Karel ise, mekandan korumalar eşliğinde lüks cipine binip uzaklaştı Genç oyuncunun cipinin içinde ağlaması ve cep telefonunu fırlatması dikkat çekti Karel, 'Çok fena günler geçiriyorum Öykü bile beni anlamaya çalışmıyor' diye söylendi Tolga Karel, daha önce de Almanya dönüşü uçakta dayak yemişti  

858,496Konular
982,236Mesajlar
30,152Kullanıcılar
SeroxanSon üye
Üst Alt