zayıflamanın altın kuralları !!! Merhaba melekler; kızlar zayıflayamıyorum diyorsanız eğer bir perhiz değil ama size altın kurallar söyleyebilirim ben kendimi hiz cılız hatırlamam 24 yasındayım her zaman kiloluydum 78 kiloydum ve kıyafet sorunları sevgilinle emrindeki yandan yürüken bile aynı bedende edinmek çok üzücü denemediğim hap lar çaylar kalmamıştır mourses,9 lu zayıflama çayı lipitabs vb hepsini denedim hiçbirinden çözüm almadımmeleklerim sadece beyninize yerleştirmeniz lazım ben zayıflamalıyım diye,ve ben onu yaptım şu lahza 55 kiloyum şayet vermem uzun süre aldı(8 ay ) ama sağlıklı kilo verdim ve kilom sabit kilo almıyorum yapmanız gereken altın kuralları söylüyorum # küçük porsiyon tabak kullanın bu kahvaltı tabaklarından kullanırsanız fazla daha güzel olur ve tabağınızı siz doldurun sabahları benim tabağımda 1 adet yumurta domates salatalık peynir ve 5 zeytin oluyor ve inanın o tabağı dolu gördüğünüzde sizin karnınız yemeden doyabiliyorzayiflamaninaltinkurallari5c50c4203bd91alt bunu her öğün deneyin # günde en az 1 buçuk litre su tüketin #ve en manâlı kural kızlar şüphesiz sporsuz zayıflanmıyor günde en azından 40 dakika yürüyüş yürümeye vaktiniz mi değil eve gelin yemek yaparken bile müzik açık oynayabilirsiniz en azından hiç yürümemekten iyidir