Dr Ender Sarac'ın tavsiyesi
MALZEMELER:
1 bardak su
1 kahve kaşığı taze zencefil
1 kahve kaşığı yasemin
1 tutam mısır puskulu
1 tutam kiraz sapı
2 dal saplarıyla beraber maydonoz
HAZIRLANIŞI:
su kaynarken icine sadece 1 kahvekaşığı doğranmış taze zencefil atılacak ve 23 dakika kaynadıkdan sonra icine diğer malzemeler atılıp, 34 dakika demlenip suzulecek İcine 1 dilim limon konulucak ama asla şeker atılmayacak Bu cay gun icerisinde 23 iri cay fincanı icilecekCok kaynar olmayacak, ılıkla sıcak arası bir ısıda tuketilecek
MALZEMELER:
1 bardak su
1 kahve kaşığı taze zencefil
1 kahve kaşığı yasemin
1 tutam mısır puskulu
1 tutam kiraz sapı
2 dal saplarıyla beraber maydonoz
HAZIRLANIŞI:
su kaynarken icine sadece 1 kahvekaşığı doğranmış taze zencefil atılacak ve 23 dakika kaynadıkdan sonra icine diğer malzemeler atılıp, 34 dakika demlenip suzulecek İcine 1 dilim limon konulucak ama asla şeker atılmayacak Bu cay gun icerisinde 23 iri cay fincanı icilecekCok kaynar olmayacak, ılıkla sıcak arası bir ısıda tuketilecek