Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zayıflatıcı Kür

Zayıflatıcı Kür

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Zayıflatıcı Kür Tarifi İçin Malzemeler

*10 adet semiz otu
*1 tatlı kaşığı chia tohumu
*3 yemek kaşığı yoğurt
*1 tatlı kaşığı dereotu yağı
*Pul biber

Zayıflatıcı Kür Tarifi Yapılışı Dereotu, hem vücuttan ödem ve toksinleri atar hem de göbekteki kötü yağları yakar Yemeklerinize, salatalarınıza, yoğurdunuza dereotu ekleyerek göbek eritmek mümkündür Dereotu ayrıca tokluk hissi verir Chia tohumu arasında zayıflamaya olan etkisi, sindirim sistemini rahatlaması ve kemikleri güçlendirmesi sayılabilir Aynı zamanda birçok vitamin ve mineral içermesi sebebiyle de chia tohumları oldukça faydalıdır Yoğurt göbek eriticidirGöbek eritmek için en süper yiyeceklerden biri yoğurttur İçerisindeki faydalı bakterilerle hem bağırsak temizliği yapar hem de vücudun yağ yakma metabolizmasını uyarır
ŞİFALÎ BİTKİLER; Semizotu faydaları:potasyum içeriği nedeniyle dolaşım sisteminin düzenlenmesine katkı sağlar Kan şekerini düzenlemeye yardım eder Enerji verir İyi bir antioksidan kaynağıdır Demir içeriği nedeniyle vücuttaki beyaz ve kırmızı kan hücrelerinin yapısına katkı sağlar Anemi yani kansızlığı önlemeye yardım eder Kan basıncını düzenler Kasları güçlendirir Böbreklerdeki kumları ve taşları dökmeye yardım eder Kalp sağlığını destekler, kalp dostudur Felç riskini azaltır Gut hastalığına da iyi gelir Kansere karşı da koruma sağlar Özellikle ağız ve akciğer kanserine karşı da korur Cilt güzelliği sağlar İdrar söktürücü özelliği ile de bilinir Hemoroid yani basura karşı da faydalıdır Kalorisi düşük olması sebebiyle diyet yapan, kilo vermeye çalışan kişiler tarafından da rahatlıkla tüketilebilir Sindirim sistemini rahatlatır Kabızlığı önlemeye yardım eder Ülsere karşı da faydalıdır Mide rahatsızlığı olan kişiler tarafından kullanılabilir Egzama gibi cilt hastalıklarına karşı da şifa sağlar Soğuk algınlığına karşı da koruma sağlar Karaciğere de yarar sağlar Kolesterolün düzenlenmesine yardım eder ARKADAŞLAR ÇOK FAYDALI ÖĞLENLERİ TÜKETEBİLECEĞİNİZ BİR KÜRYoğurta chia tohumunu karıştırıp, 23 saat bekleyelim Ben kahvaltıdan sonra yapıp, dolaba atıyorum Yiyeceğim zaman hazır oluyor Semiz otunu doğrayıp, üzerine dereotunu ilave edelimPul biberimizi isteğimize göre serpelim,afiyet olsun Arkadaşlar ben daha önce verdiğim tarifi sabah kahvaltı da tüketiyorum Öğlenleri bunu yiyorum,zayıflamada çok faydasını gördüm ve devam ediyorum 1 yaşında bebeğim var, onuda emziriyorum

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt