nicebayan
FD Üye
- Katılım
- Ara 24, 2016
- Mesajlar
- 94,678
- Etkileşim
- 2
- Puan
- 38
- Yaş
- 36
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Zehirlenmeler için nebati öneriler
Zehirlenmeler için nebati tedavi yöntemleri
Zehirlenmeler aleyhinde evinizde ilk olarak kendi hazırlıyabileceğiniz özel bir karışım bu karışım için gerekli malzemeler şöyle sarmısak,keten tohumu,ıhlamur çiçeği,enginar yaprağı,maydanoz,süt ve yoğurt kullanılır
Karışımın Hazırlanışı ise şöyledir
Dövülmüş sarmısak,keten tohumları ile birlikte lapa kıvamına gelinceye kadar yoğurt ek edilerek karıştırılırHazırlanan lapadan hastaya bol bol yedirilir
Hazırlanan lapadan hastaya bol bol yedirilir
Bu öğüt edilen bitkisel karışımlar yalnızca tedaviyi destekleyici amaçlıdırÖncesinde doktor gözetimi ve tavsiyesi alınmalıdır
Ihlamur çiçekleri,15 dakika süreyle kaynar suda demlemeye bırakılırSüzülerek elde edilen sıvı,bir kaba boşaltılarak dinlendirilirDinlendirilen sıvıdan ısıtılarak hastaya bol bol içirilir
Tütün gibi kıyılan enginar yaprakları,sütlü suda 20 dakika süreyle kaynatılırSıkılarak elde edilen posa,lapa kıvamına gelinceye dek,dövülmüş maydanoz ilave edilerek yoğurulur *
Zehirlenmeler için nebati tedavi yöntemleri
Zehirlenmeler aleyhinde evinizde ilk olarak kendi hazırlıyabileceğiniz özel bir karışım bu karışım için gerekli malzemeler şöyle sarmısak,keten tohumu,ıhlamur çiçeği,enginar yaprağı,maydanoz,süt ve yoğurt kullanılır
Karışımın Hazırlanışı ise şöyledir
Dövülmüş sarmısak,keten tohumları ile birlikte lapa kıvamına gelinceye kadar yoğurt ek edilerek karıştırılırHazırlanan lapadan hastaya bol bol yedirilir
Hazırlanan lapadan hastaya bol bol yedirilir
Bu öğüt edilen bitkisel karışımlar yalnızca tedaviyi destekleyici amaçlıdırÖncesinde doktor gözetimi ve tavsiyesi alınmalıdır
Ihlamur çiçekleri,15 dakika süreyle kaynar suda demlemeye bırakılırSüzülerek elde edilen sıvı,bir kaba boşaltılarak dinlendirilirDinlendirilen sıvıdan ısıtılarak hastaya bol bol içirilir
Tütün gibi kıyılan enginar yaprakları,sütlü suda 20 dakika süreyle kaynatılırSıkılarak elde edilen posa,lapa kıvamına gelinceye dek,dövülmüş maydanoz ilave edilerek yoğurulur *