Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeka uzerine fıkra

Zeka uzerine fıkra
0
197

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
KİM DAHA ZEKİ

kucuk temelin arkadaşları sınıfta aralarında kim daha zeki diye tartışıyorlarmış

kucuk temel: ben cok zekiyimdir, uc aylıkken yurumeye başlamışım demiş

dursun hemen atlamış sen buna zeka mı diyorsun ben uc yaşına kendimi kucakta taşıtmışım

SOĞUK CAY

adamın biri kahvehaneye gitmiş kahveciye sormuş soğuk cay varmı ,yok demiş,ertesi gun yine gelmiş sormuş ,soğuk cay varmı ,yok demiş bu bir hafta hadar surmuş sonra tekrar gelmiş sormuş soğuk cay varmı demiş, var demiş kahveci ,iyi ozaman ısıtta icelim demiş
TUTUKLAMA

komser bey tutuklayın karıma beş el ateş ettim

komser: oldumu

adam: hicbiri isabet etmedi

komser:eek:yleyse neden tutuklanmayı istiyosun

adam:karım beni arıyorda

İŞ GEZİSİ

oğlum senin odevlerin eskiden iyiydi şimdi neden kotu

cocuk:babam 2 haftalığına iş gezisine cıktıda ondan oğretmenim
KACANLARA ONCELİK

akıl hastanesinden 2 deliyi salıvereceklermiş delilerin onune 1 kavanoz hamam boceği bir kavanoz siyah zeytin koymuşlar buyrun beyler yiyiniz demişler delilerden biri hemen zeytine saldırmış otekisi araya girmiş once kacanları yiyelim oburleri nasıl lsa duruyor
CİMRİ

temelle dursun cene calıyorlardı senin baban amma cimriymiş corap tuccarı olduğu halde yırtık corapla geziyosun

ya senin baban seninkide dişci ama yeni doğan kardeşinin ağzında tek bir diş bile yok

SİNEKLER

temelle dursun kamp yapıorlarmışgece yatarken sinekler ısrdığı icin battaniyeyi ustlerine cekmişler bir aralık temel gozunu acar ve ateş boceklerini gorurhemen dursuna seslenir ula dursun kalk sinekler ellerine el fenerlerini almışlar bizi arayiler

SAKIZ

trende 2 adam karsılıklı oturuyorlarmışbelli bir sure sonra yol aldık tan sonrabirisi cantasın dan kağıt cıkardı ve şunları yazdı:ben sağırım benimle boş yere konuşmayın karşısındaki adama notu uzattınotu okuyan adam altına şunları yazdı ben sizin le konuşmuyorum ki sadece sakız ciğniyorum

ASANSOR

temel asansore binmiş ve beklemeye başlamış dursun gelmiş oda beklemeye başlamış sonra bir adam daha gelmiş neden beklediklerini sormuş: temel cevap vermiş: gormuyormusun burda asansor 4 kişiliktir yazıyor
VİTESLE OYUN

temel kamyon almışehliyeti yokmuşkendine şofor tutmuş yolda giderken vites kırılır şofor temele soyler vites kırıldı diyetemel hemen cevap vermiş: tabiki kırılır yola cıktığımızdan beri vitesle oynuyorsun
TERS YON

temel otobanda giderken radyodan bir anons yapılr: sayın suruculer dikkatli olun otobanda bir araba ters yon gitmektedir temel sinirlenmiş ula ne bitanesi bunların hepsi ters gidiyo daaa
YAVAŞLA

adamın biri yolda gderken bi tabela gormuş tabelada yavaşla 40 yazıyormuş adam 40 a inmiş bir tabela daha gormuş yavaşla 5 yazıyormuş adm km sini 5 e indirmiş birazdaha gidince onune bir yazı gelmiş yavaşla kasabasına hoşgeldiniz
PLAN BOZULDU

akı hastanesinde 3 deli kacacakmış elebaşları planı anlatmış bir kutuk bulacağız 1 kapıyı 2 kapıyı sonra 3 kapıyı kırıp kacağız demiş sabah olmuş kutuk bulmuşlar 1 kapıyı 2 kapıyı kırmışlar 3 kapı acıkmış elebaşları demişki tuh kapı acıkmış plan bozuldu geri donun demiş

ZEHİRLİ YILAN

yılanın biri diğer yılana sormuş abi biz zehirlimiyiz evet zehirliyiz nolduki hic dilimi ısırdımda
PROVA

2 deli hastaneden kacacaklarmış gece kacmışlar sabah geri gelmişler arkadaşları sormuş neden geri dondunuz bugun provasını yaptıkta yarın kacacağız