Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zekat Duası

Zekat Duası
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zekat Verme Duası
Zekat verirken okunan Dua

Zekat Duası

imageszekatduasi5afe0759cf189
Allahım, kulun ve resulun Hz Muhammed'e, kadınerkek butun mu'minlere ve (yine) kadınerkek butun Muslumanlara salat eyle

Similar threads

Zekat Verme Duası Zekat verirken okunan Dua Zekat Duası Allahım, kulun ve resulün Hz Muhammed'e, kadınerkek tüm mü'minlere ve (yine) kadınerkek bütün Müslümanlara salât eyle *
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Hatim Duası Turkce Turkce Hatim Duası Kısa Hatimden sonra, okunması şart olan belli dua yoktur Herkes ihtiyacına gore dua eder Hep aynı duayı okumak da uygun değildir Ne istediğini şuurlu olarak bilmek gerekir Ne istediğinin farkında olmadan dua etmek uygun olmaz Belli şeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Hatim Duası Nasıl Yapılır Hatim Duası Okunuşu Kur'anı Kerim bitirildikten sonra yapılan hatim duası şu şekilde yapılır: Bismillahirrahmanirrahim Ya Rabbel alemin, okunan Kur'anı Kerim'den hasıl olan sevabı, yuce Peygamberimiz Muhammed Mustafa (sav) in mubarek ruhlarına hediye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Berat Kandili Duası Şaban Ayının 15 gecesi berat kandilidirBerat kandilinin gunduzunu oruclu gecirmeniz tasiye edilir bu mubarek gecede bol bol dua edilip kaza namazları kılmak Kuranı kerim okumak cok buyuk sevaptırAyrıca Berat kandilinde aşağıdaki gibi Berat Duası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Dua ile ilgili hadisler arapca ve anlamları Yuce İslam dininde dua buyuk bir onem arz etmektedir Peygamber Efendimiz de yaşantısında duaya buyuk bir onem vermiştir ve sahabelerine bu konuda devamlı tavsiyelerde bulunmuştur Biz ummeti icinde bu tavsiyelerden istifade etmekte buyuk faydalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
434
858,496Konular
981,656Mesajlar
29,726Kullanıcılar
yalanciyarimSon üye
Üst Alt