Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeki Alasya neden öldü? Kısaca Hayatı

Zeki Alasya neden öldü? Kısaca Hayatı
0
117

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Akıllı Alasya niçin öldü? Özet Olarak Hayatı

Türk tiyatrosu ve sinemasının iyi, gülünç, düşündüren bazen de ağlatan adamı Zeki Alasya… Metin Akpınar ’ın yarısı Zeki Alasya… Oyuncu ve yönetmen Zeki Alasya…

Karaciğer hastalığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede bugün saat 1032 ’de hayatını kaybeden Akıllı Alasya arkasında böylece fazla dertli insan bırakıp gitti

18 Nisan 1954 yılında İstanbul ’da dünyaya gelen Zeki Alasya Robert Koleji ’nin orta bölümünü bitirdi 1959 yılında acemi olarak tiyatroya başladı Dekoratörlük, rehberlik derken Devekuşu Kabare Tiyatrosu ’nun kurucuları arasındaki isim oldu

Sinema ile 1973 yılında tanışan Akıllı Alasya Metin Akpınar ile bir fazla filmde başrolde rol aldı Artık Zeki denince Metin, Metin denince Akıllı akla gelir olmuştu Onlar bir bütünün iki yarısından diğer bir şey değillerdi

Akıllı Alasya öyle çok filmin yanı sıra tekrar öyle çok dizide de rol aldı En son olarak Minik Ağa dizisi ile ekranlara gelen meşhur oyuncunun bu ani ayrılığı hem sanat dünyasına hemde sosyal medyaya bomba gibi düştü

Bengü
Böylece üzüldüm ki! Çocukluğum elimden kayıp gitmiş gibi…Nasıl bi üzüntü!Nurlar yağsın üzerine #ZekiAlasya

Ebru Akel
Akıllı Alasya Cok uzuldum ?? dondum kaldim ben,kelimelerim Cocukluk kahramanim hep hayran her zaman alkisladigim buyuk sanatkâr nurlar icinde uyu

Armağan Çağlayan
Ulan fazla üzüldüm ya! Etimden et koptu sanki

Soy Demirer
Çok ani çok acımilletimizin başı sağolsun

Zeki Alasya ’ya Allah ’tan rahmet, sevenlerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz Mekanın cennet olsun büyük usta… *

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt