Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

zeki anne

zeki anne
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
zeki anne Mehmet ile Handan öğrenci olup, benzer evi paylaşmaktadırlar Birgün Handan ve Mehmet, Mehmet'in annesini yemeğe eğlence ederler Mehmet'in annesi akşam yemeği süresince Handan'ı uzun uzun süzer ve sahiden Handan'ın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu, acaba aralarında konut arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der oysa: Ne düşündüğünü biliyorum lakin kesin ol ki sadece konut arkadaşıyız, ötesi değil Akşam yemeğinden sonradan Mehmetin annesi evine döner Aradan bir iki gün daha sonra Handan der oysa: Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum Mehmet yanıtlar: Annemin almış olabileceğini varsayım etmiyorum lakin ben yine de kendisine bir mektup yazayım Oturur ve yazan: Anneciğim, gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, lakin almadın da demiyorum Ama konu şu ama: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıpSevgiler oğlun Mehmet Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup kazanç: Sevgili oğlum: Handanla yatıyorsun demiyorum, lakin yatmıyorsun da demiyorum Lakin konu şu oysa: Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu Sevgilerle annen  

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt