Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki İnsanlarla Uğraşmak Zordur

Zeki İnsanlarla Uğraşmak Zordur
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Akıllı İnsanlarla Uğraşmak Zordur Üniversite yemekhanesine giren bir Ögrenci bütün yerler batmış oldugundan gidip üniversite profesorunun oturduğu masaya oturmus Professor kaslarini catarak: Ökuzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!Ögrenci: O zaman ben uçuyorumProfessor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ögrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis Yanliz sinavda ögrenci bütün sorulari bir sekilde cevaplamis Professor ögrenciye: Sana son bir soru soracagim demis Yolda yururken iki torba bulduğunu düş et, birinde akil var, digerinde ise para var Hangi cuvali alirsin? Ogrenci: Para olan cuvali seçerdimProfessor: Ben akil olan çuvali secerdim Ogrenci:Alışılagelmiş! Kimde ne eksikse onu seçer Professor cok sinirlenmis, ögrencinin anekdot defterini alip icine Ökuzyazmis Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis Bir dakika sonradan ogrenci kapiyi aralamis : Sayin professor, imzanizi atmissiniz, lakin notumu yazmayi unutmussunuzdemis  

858,497Konular
982,020Mesajlar
30,002Kullanıcılar
Kralbabo34Son üye
Üst Alt