Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeki Kadın

Zeki Kadın

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur lakin kısmet eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur

Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
' Çok garip! Sen erkeksin ben de bayan Arabalarımız mahvoldu fakat
ikimizde hiçbir şey olmadı Bu olur ya de tanışıp ,dost olup, hayatimizin
ardına kadar rahat içinde birlikte yasamamız için bir işarettir' der

Mükemmel heyecanlanan adam:
'Evet, galiba haklisin' diye cevap verir

KADIN şaşkınlıkla 'Bak, arabam hurdaya döndü lakin bir şişe şarap
sapasağlamBu kesin bir muhabere Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız'
DERKEN, şarap şişesini adama uzatır Adam şişeyi alır, açar ve yarısını
içip kadına Verir

Bayan anında şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır
Bunun üstüne adam sorar:
'Sen içmeyecek misin ?'

Kadın yanıt verir:
'Hayır, ben polisi bekleyeceğim!' *

Similar threads

En Gülünç Aşk Fıkraları, Çok Gülünç Aşk Fıkraları; Açım Birgün esas bir kıza aşık olmuş temel bu kıza birgün şiir yazmiş şiiri : sabahları kahvaltı yapamıyorum çünkü seni düşünüyorum Öğlenleri yemek yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum Akşamlari yemek yemek yiyemiyoyrum çünküseni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Bir kadınla bir adam ayrı olarak arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur lakin kısmet eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve bayan adama bakıp: Çok ilginç! Sen erkeksin ben de bayan Arabalarımız mahvoldu lakin ikimize de hiçbir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken carpışırlar İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hic yara almadan kurtulur Arabalarından surunerek cıkarlar ve kadın adama bakıp: ' Cok ilginc! Sen erkeksin ben de kadın Arabalarımız mahvoldu ama ikimizde hicbir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
işte kadınnnnn )))))))‏ İşte Bayan Zekası Bir kadınla bir adam ayrı olarak arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur ama kısmet eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve bayan adama bakıp: 'Çok garip! Sen erkeksin ben de bayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
İşte bayan aklı (süper) Biz kadınlar çok zekiyiz biliyoruzBu gülünç olayla keyfiniz yerine gelsinBuyrun okuyun :D​ Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur lakin şans eseri ikisi de hiç bere almadan kurtulur Arabalarından sürünerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt