Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

zeki kadınlara:D

zeki kadınlara:D
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
zeki kadınlara:D KARI & KOCA Bir çift hiç konusmadan arabayla yolda gitmekteydi Daha önceki bir tartisma münakasaya dönüsmüstü ve hiçbiri teslim olmak istemiyordu Keçi, katir ve domuzlarla doymuş bir çiftligin yanindan geçerken koca, alayci bir biçimde sordu: 'Akrabalarin mi?' Karisi 'Evet' diye cevap verdi ve ekledi, 'Senin taraftan akrabalarim' KELiMELER Kocasi karisina kadinlarin bir günde kaç sözcük kullandigina dair bir makale okuyordu 'Erkeklerin 15,000 kelimesine karsilik 30,000 kelime' Karisi yanitladi: 'Sebebi erkeklere her seyi tekrarlamak zorunda olmamizdir' Kocasi karisina döndü ve sordu: 'Efendim?' YARADILIS Bir gün bir adam karisina sordu: 'Ayni zamanda nasil keza bu değin salak, ayrıca de bu değin güzel olabildigini anlamiyorum' Karisi yanitladi: 'Açiklamama müsade ver Allah beni sen cazibeli bulasin diye fazla hoş yaratti; seni cazibeli bulayim diye de salak yaratti!' KONUSMAMA CEZASI Bir kari koca evde problemler yasamaktadir ve birbirlerine konusmama cezasi uygulamaktadir Bir Anda adam ertesi gün karisinin kendisini sabah 5:00 da is için bir uçusu oldugundan uyandirmasi gerektigini hatirladi Sessizligi ilk bozan ve kaybeden kendisi olmamak için, bir kagidin üstüne 'Lütfen beni sabahtan 5:00 da uyandir' yazdi ve notu karisinin bulabilecegi bir yere birakti Ertesi sabahtan, adam uyandi, ancak saatin 9:00 oldugunu ve uçusu kaçirdigini farketti Fazla kizdi, bütün karisinin onu neden uyandirmadigini soracakken yatagin yaninda bir tutam kagit buldu Kagitta 'Saat 5:00 uyan' yazmaktaydi  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt