Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeki Muren Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Sozleri

0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zeki Muren Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Şarkı Sozleri
Zeki Muren Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun
Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Zeki Muren Şarkı sozu ve sozleri

Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Zeki Muren

oyle dudak bukup hor gozle bakma
bırak kucuk dağlar yerinde dursun
coktan unuturdum ben seni coktan
ah bu şarkıların gozu kor olsun

guzelsen guzelsin yok mu benzerin
goncadır ilk hali butun gullerin
aklımda kalmazdı yuzun,ellerin

bir guluşun var ki kaş catar gibi
en sıcak sozlerin azarlar gibi
hic bağlanır mıydım cocuklar gibi

sonunda tuz bastın gonul yarama
nice dağlar koydun nice arama
seni terkedip de gitmek var ama

Similar threads

Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun şarkı Notaları Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Notaları,sozleri Bestesi Avni Anıla Guftesi Şahin Candıra ait olan KUrdilihicazkar Makamı şarkı Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun notaları ve sozleri şoyle; Oyle dudak bukup hor gozle bakma Bırak kucuk dağlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Tan Ah Bu Şarkıların Gozu Korolsun şarkı sozu oyle dudak bukup hor gozle bakma bırak kucuk dağlar yerinde dursun coktan unuturdum ben seni coktan ah bu şarkıların gozu kor olsun guzelsen guzelsin yok mu benzerin goncadır ilk hali butun gullerin aklımda kalmazdı yuzun,ellerin ah bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Şarkı Sozleri Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun Oyle dudak bukup hor gozle bakma Bırak kucuk dağlar yerinde dursun Coktan unuturdum ben seni, coktan Ah bu şarkıların gozu kor olsun Guzelsen guzelsin, yok mu benzerin Goncadır ilk hali butun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
O Ses Turkiye İbrahim Şevki 5 şubatta soylediği şarkı Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun İbrahim Şevki O Ses Turkiye 5 Şubat İbrahim Şevki Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun şarkı sozu oyle dudak bukup hor gozle bakma bırak kucuk dağlar yerinde dursun coktan unuturdum ben seni coktan ah bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
O Ses Turkiye Van Ozel İbrahim Şevki'nin soylediği şarkı İbrahim Şevki Ah Bu Şarkıların Gozu Kor Olsun şarkı sozu o ses Turkiye oyle dudak bukup hor gozle bakma bırak kucuk dağlar yerinde dursun coktan unuturdum ben seni coktan ah bu şarkıların gozu kor olsun guzelsen guzelsin yok mu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,750Kullanıcılar
fraay00Son üye
Üst Alt