Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeki Muren Annem Sozleri

Zeki Muren Annem Sozleri
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zeki Muren Annem Sozleri
Zeki Muren Annem Şarkı Sozleri
Annem Şarkı Sozleri Zeki Muren

Mazide kalan hatıra gibi
Şevkatli kollarını ac bana anne
Geceler cok soğuk, sessiz ve karanlık
Uşudum, ustumu ortsene anne

Anne, anne, anneciğim

Yanımda olmanı ne cok isterdim
Dizine yatıpta uyurdum anne
Dilimde dua gozumde ruyasın
Seni cok istedim hasretim anne

Anne, anne, anneciğim

Uyandım uykudan aradım seni
Sağıma soluma bakındım anne
Geceler cok soğuk, sessiz ve karanlık
Uşudum, ustumu ortsene anne

Similar threads

Zeki Muren annem şarkı sozu Zeki Muren annem şarkısı sozleri uşudum uşudum ustumu ortsene anne şarkı sozu zeki muren Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını ac bana anne Geceler cok soğuk, sessiz ve karanlık Uşudum, ustumu ortsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Zeki Muren Annem sozu Zeki Muren Annem sozleri Zeki Muren Annem şarkı sozu Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını ac bana anne Geceler cok soğuk, sessiz ve karanlık Uşudum, ustumu ortsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne cok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Zeki Muren Anneciğim sozu Zeki Muren Anneciğim şarkı sozleri Zeki Muren Anneciğim şarkı sozu Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını ac bana anne Geceler cok soğuk, sessiz ve karanlık Uşudum, ustumu ortsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne cok isterdim Dizine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Zeki Muren İşte Benim Zeki Muren Sozleri Nelerdir? Zeki Muren İşte Benim Zeki Muren Şarkı Sozleri Zeki Muren İşte Benim Zeki Muren Sozleri Sevgi dolu bir dunyam var dort yanımda tum insanlar dunya malı neye yarar dostluklarla yaşıyorum Şiirlerde romanlarda Gelmiş gecmiş zamanlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Zeki Muren Damarımda Kanımsın Şarkı Sozleri Zeki Muren Damarımda Kanımsın, Şarkı Sozleri Zeki Muren Damarımda Kanımsın Sen Uzaklarda Değil, Damarımda Kanımsın Ben Sensiz Yaşayamam, Hayatımsın Canımsın İste Kolen Olayım, istersen Oldur Beni Başkasını Seversen, Bilki Yaşatmam Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt