Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki Muren Bir Gulu Sevdim Şarkı Sozu

Zeki Muren Bir Gulu Sevdim Şarkı Sozu
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Zeki Muren Bir Gulu Sevdim şarkısı,
Zeki Muren Bir Gulu Sevdim sozleri,
Zeki Muren Bir Gulu Sevdim Şarkısının Sozu

Zeki Muren Bir Gulu Sevdim

İsyan etmedim
Pişman değilim
Taş bastım kan ağlayan bağrıma
İstemem kimse gelmesin yanıma
Dertliyim dertli
Dertliyim dertli

Bir gulu sevdim, bir onu sevdim
Tek mevsimlikmiş ah geciverdi
Gel etme dedim, kal gitme dedim
Soz dinlemedim, ah kacıverdi

Belki donecek
Tekrar sevecek
Şu garip gonlume olanlar olmuş
Belki de o beni coktan unutmuş
Nerde kimbilir
Aşıktır allah bilir

Bir gulu sevdim, bir onu sevdim
Tek mevsimlikmiş ah geciverdi
Gel etme dedim, kal gitme dedim
Soz dinlemedim, ah kacıverdi

Similar threads

Bir Gulu Sevdim Şarkısının Sozleri İsyan etmedim Pişman değilim Taş bastım kan ağlayan bağrıma İstemem kimse gelmesin yanıma Dertliyim dertli Dertliyim dertli Bir gulu sevdim, bir onu sevdim Tek mevsimlikmiş ah geciverdi Gel etme dedim, kal gitme dedim Soz dinlemedim, ah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Zeki Muren İşte Benim Zeki Muren Sozleri Nelerdir? Zeki Muren İşte Benim Zeki Muren Şarkı Sozleri Zeki Muren İşte Benim Zeki Muren Sozleri Sevgi dolu bir dunyam var dort yanımda tum insanlar dunya malı neye yarar dostluklarla yaşıyorum Şiirlerde romanlarda Gelmiş gecmiş zamanlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Zeki Muren Dilek Ceşmesi şarkı sozleri Zeki Muren Dilek Ceşmesi sozu bu bir dilek cesmesi dediler bana oturdum yosun tutmus islak tasina anlattim neler geldi dertli basima uzattim ellerimi seni diledim bir bilsen seni nasil yurekten sevdim bu bedende can degil candan oteydin gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
zeki muren muhtacım sozleri zeki muren gitme sana muhtacım zeki muren gitme sana muhtacım şarkı sozu imageszekimurenmuhtacimsarkisozu5ada7280849a2 Gitme sana muhtacım Gozumde nursun başımda tacın muhtacım Beni oldur oyle git Yaşamak icin senin sevgine muhtacım Muhtacım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Zeki Muren Bulamazsın Şarkısının Sozleri Bulamassın Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Bulamazsın Sozleri Zeki Muren Bulamazsın Şarkı Sozu Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt