Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeki Muren Biz Ayrılamayız Şarkı Sozu

Zeki Muren Biz Ayrılamayız Şarkı Sozu
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zeki Muren Biz Ayrılamayız,
Zeki Muren Biz Ayrılamayız Şarkısı,
Zeki Muren Biz Ayrılamayız Sozleri

Biz Ayrılamayız Şarkı Sozu Zeki Muren

Aynı bedende can gibiyiz
Cana can veren kan gibiyiz
Yanıpta bitmez koz gibiyiz
Biz ayrılamayız

Eller ayırsa bile
Yollar ayırsa bile
Yıllar ayırsa bile
Biz ayrılamayız

Biz iki cılgın sevgiliyiz
Delicisine sevdalıyız
Oyle buyuk ki bu sevgimiz
Biz ayrılamayız

Eller ayırsa bile
Yollar ayırsa bile
Yıllar ayırsa bile
Biz ayrılamayız

Similar threads

Ebru Yaşar Sekiz İle Dokuz Şarkı Sozu Ebru Yaşar Sekiz İle Dokuz Şarkısının Sozleri Sekiz İle Dokuz Ebru Yaşar Şarkı Sozu Azar, azar icimde buyudu aşkın Şimdi ne yere goğe sığıyor Tutamadım icimde patladı aşkın Yavaş, yavaş kanıma sızıyor Seninle olması sarılıp uyuması Goz goze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Ebru Yaşar Sekiz ile Dokuz şarkısı sozu Ebru Yaşara Sekiz ile Dokuz sozleri Azar, azar icimde buyudu aşkın Şimdi ne yere goğe sığıyor Tutamadım icimde patladı aşkın Yavaş, yavaş kanıma sızıyor Seninle olması sarılıp uyuması Goz goze bakması bile yetiyor Seninle olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Zeki Muren Ruyalarda Buluşuruz Şarkısı, Ruyalarda Buluşuruz Şarkı Sozleri Zeki Muren Zeki Muren Ruyalarda Buluşuruz Sozleri Yıllar var ki biz seninle Bakışarak konuşuruz Sevdalanmış kalbimizle Ruyalarda buluşuruz Bu şarkıyla kavuşuruz Aşk gulumuz solsa bile Gozumuz yaş dolsa bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkısı sozu Kollarında Oleyim Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkı sozleri Zeki murenin Guzel şarkılarından birtanesi Kollarında Oleyim Larkı sozu Ne olur kimseye bakma Gizli sırlarımı sakla Beni hasretle kucakla Başka birşey istemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Kan Damlar Yureğime Beni Unutma Şarkısı Sozleri Eylem Aktaş Kan Damlar Yureğime Şarkı Sozleri Kan Damlar Yureğime Beni Unutma Şarkı Sozu Kan damlar yureğime Gozlerine haram değerse Gul teninde gunah gezerse Gunun birinde Eller ayırsa, yollar kapansa Sol yanımda senin aşkınla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt