Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki Muren Bulamazsın Benim Gibi Seveni sozleri

Zeki Muren Bulamazsın Benim Gibi Seveni sozleri
0
134

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zeki Muren Bulamazsın Benim Gibi Seveni şarkı sozu
Zeki Muren Bulamazsın Benim Gibi Seveni sozu

Ellere kanıpta gitme sevgilim,
Hayat bu gun gelir harcarlar seni
Bir de saclarına karlar yağınca,
Eskimiz şal gibi atarlar seni

Eğer gideceksen, mani olamam,
Duşersen sonunda yine bul beni
Vefasız kullardan, vefa bekleme,
Kıymetsiz bir pula satarlar seni

Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni,
Bulamazsın, bulamazsın, seni mutlu edeni
Bulamazsın, bulamazsın, senin icin oleni

Sevgilim dunyanın kanunu boyle,
Sevip mutlu olan varmıdır soyle,
Seni benim gibi kimse anlamaz,
Mutlu olamazsın başka biriyle

Eğer gideceksen, mani olamam,
Duşersen sonunda yine bul beni
Vefasız kullardan, vefa bekleme,
Kıymetsiz bir pula satarlar seni

Bulamazsın, bulamazsın, seni mutlu edeni
Bulamazsın, bulamazsın, senin icin oleni

Similar threads

Zeki Muren Bulamazsın Şarkısının Sozleri Bulamassın Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Bulamazsın Sozleri Zeki Muren Bulamazsın Şarkı Sozu Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
İffet Dizisi Son Bolumde Calan Şarkı Bulamazsın Şarkı Sozleri Zeki Muren Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer gideceksen, mani olamam, Duşersen sonunda yine bul beni Vefasız kullardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Iffet Dizisi Cemilin Söylediği Şarkı burada melekler Iffet Dizisi Son Bölümde Çalan Şarkı Bulamazsın Şarkı Sözleri Akıllı Müren Sevgili Melek'ler, Namus dizisinde Cemilin söylediği Bilemezsin şarkısı sözleri bu sayfamızda Zeki Müren Bilemezsin şarkısı sevenler için ve Namus dizisini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Zeki Muren İşte Benim Zeki Muren Sozleri Nelerdir? Zeki Muren İşte Benim Zeki Muren Şarkı Sozleri Zeki Muren İşte Benim Zeki Muren Sozleri Sevgi dolu bir dunyam var dort yanımda tum insanlar dunya malı neye yarar dostluklarla yaşıyorum Şiirlerde romanlarda Gelmiş gecmiş zamanlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Zeki Muren Susma Sozu Zeki Muren Susma Şarkı Sozleri Susma Şarkı Sozleri Zeki Muren SUSMA susma konus bir seyler soyle yuzume bakma oyle ya evet ya hayir de bu ask yurumez boyle seni sevdigim gibi baskasini sevseydim ask dolu su kalbimi baskasina verseydim diz cokerdi onumde kole...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt