Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeki Muren Bulamazsın Şarkı Sozu

0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zeki Muren Bulamazsın Şarkısının Sozleri
Bulamassın Şarkı Sozu Zeki Muren
Zeki Muren Bulamazsın Sozleri

Ellere kanıpta gitme sevgilim,
Hayat bu gun gelir harcarlar seni
Bir de saclarına karlar yağınca,
Eskimiz şal gibi atarlar seni

Eğer gideceksen, mani olamam,
Duşersen sonunda yine bul beni
Vefasız kullardan, vefa bekleme,
Kıymetsiz bir pula satarlar seni

Bulamazsın, bulamazsın, benim gibi seveni,
Bulamazsın, bulamazsın, seni mutlu edeni
Bulamazsın, bulamazsın, senin icin oleni

Sevgilim dunyanın kanunu boyle,
Sevip mutlu olan varmıdır soyle,
Seni benim gibi kimse anlamaz,
Mutlu olamazsın başka biriyle

Eğer gideceksen, mani olamam,
Duşersen sonunda yine bul beni
Vefasız kullardan, vefa bekleme,
Kıymetsiz bir pula satarlar seni

Bulamazsın, bulamazsın, seni mutlu edeni
Bulamazsın, bulamazsın, senin icin oleni

Similar threads

Zeki Muren Bulamazsın Benim Gibi Seveni şarkı sozu Zeki Muren Bulamazsın Benim Gibi Seveni sozu Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer gideceksen, mani olamam, Duşersen sonunda yine bul beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
İffet Dizisi Son Bolumde Calan Şarkı Bulamazsın Şarkı Sozleri Zeki Muren Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer gideceksen, mani olamam, Duşersen sonunda yine bul beni Vefasız kullardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Iffet Dizisi Cemilin Söylediği Şarkı burada melekler Iffet Dizisi Son Bölümde Çalan Şarkı Bulamazsın Şarkı Sözleri Akıllı Müren Sevgili Melek'ler, Namus dizisinde Cemilin söylediği Bilemezsin şarkısı sözleri bu sayfamızda Zeki Müren Bilemezsin şarkısı sevenler için ve Namus dizisini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Deniz Seki Benim Dunyam Şarkı Sozu Deniz Seki Benim Dunyam Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri Sen benim icimde bir korkulu ruya Her gun sevip sardığım bir hulyasın Yokluk ateşten gomlek sensizlik olum gibi Ruyam hulyam benim dunyamsın Kanımda canımda alın yazımda Bir sen varsın bir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Zeki Muren Annem sozu Zeki Muren Annem sozleri Zeki Muren Annem şarkı sozu Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını ac bana anne Geceler cok soğuk, sessiz ve karanlık Uşudum, ustumu ortsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne cok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt