Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeki Muren Duydumki Unutmuşsun Gozlerimin Rengini Sozleri

0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zeki Muren Duydumki Unutmuşsun Gozlerimin Rengini

Duydum ki unutmuşsun gozlerimin rengini
Yazık olmuş o gozlerden sana akan yaşlara
Bir zamanlar sevginle ateşlenen başımı
Dizlerinin yerine dayasaydım taşlara

Hani bendim yedi renk hani tende can idim
Hani gunduz hayalin geceler ruyan idim
Demek ki senin icin aşk değil yalan imiş
Acırım heder olan o en guzel yıllara

Similar threads

Shrekonun isteği uzerine Duydum ki Unutmuşsun gozlerimin rengini isimli unutulmaz Emel Sayın şarkısının gitar notaları Em Am G F Em Duydum ki unutmuşsun, gozlerimin rengini Em G F Em Duydum ki unutmuşsun, gozlerimin rengini Em Am C G Yazık olmuş o gozlerden, sana akan yaşlara F Em Am...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Duydum Ki Unutmuşsun Şarkı Sozleri Duydum Ki Unutmuşsun Şarkısının Sozu Duydum ki unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmuş o gozlerden sana akan yaslara Bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Muazzez Ersoy Duydum Oysa Unutmuşsun Duydum ancak unutmussun gozlerimin rengini Yazik olmus o gozlerden sana akıcı yaslara bir zamanlar sevginle ateslenen basimi Dizlerinin yerine dayasaydim taslara Hani bendim yedi renk hani tende can idim Hani gunduz hayalin geceler ruyan idim Demek ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt