Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki Muren Elbet Bir Gun Buluşacağız Sozleri

Zeki Muren Elbet Bir Gun Buluşacağız Sozleri
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
zeki muren elbet birgun buluşacağız sozleri
Zeki Muren Elbet birgun buluşacağız şarkısı sozu

Elbet bir gun buluşacağız
Bu boyle yarım kalmayacak

İkimizin de sacları ak
Oyle durup bakışacağız

Belki bir deniz kenarında
El ele maziyi konuşacağız

Benim icimde yanan ateş var
Sevgilim ne zaman buluşacağız
Benim icimde yanar ateş var
Sevgilim ne zaman kavuşacağız

Sevgilim ne zaman buluşacağız
Sevgilim ne zaman kavuşacağız

Similar threads

Elbet Bir Gun Buluşacağız Şarkı Sozleri Elbet Bir Gun Buluşacağız Şarkısının Sozu Elbet bir gun buluşacağız Bu boyle yarım kalmayacak İkimizin de sacları ak Oyle durup bakışacağız Belki bir deniz kenarında El ele maziyi konuşacağız Benim icimde yanan ateş var Sevgilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Elbet Bir Gun Buluşacağız Notaları Elbet Bir Gun Buluşacağız Şarkısının Notaları Elbet Bir Gun Buluşacağız Elbet bir gun buluşacağız Bu boyle yarım kalmayacak İkimizin de sacları ak Oyle durup bakışacağız Belki bir deniz kenarında El ele maziyi konuşacağız Benim icimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Muazzez Ersoy Elbet Bir Gün Buluşacağız Elbet bir gün buluşacağız Bu böyle yarım kalmayacak x 2 İkimizin de saçları ak Pek durup bakışacağız x 2 Belki bir deniz kenarında El ele maziyi konuşacağız x 2 Benim içimde yanan ateş var Sevgilim ne vakit buluşacağız Benim içimde yanar ateş var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Zeki Muren Sorma Ne Haldeyim Sozu Zeki Muren Sorma Ne Haldeyim Şarkı Sozleri Sorma Ne Haldeyim Sozleri Zeki Muren Zeki Muren Sorma Ne Haldeyim Sozleri Gun ağarınca boynum bukulur Dalarım uzaklara gonlum sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Zeki Muren İşte Benim Zeki Muren Sozleri Nelerdir? Zeki Muren İşte Benim Zeki Muren Şarkı Sozleri Zeki Muren İşte Benim Zeki Muren Sozleri Sevgi dolu bir dunyam var dort yanımda tum insanlar dunya malı neye yarar dostluklarla yaşıyorum Şiirlerde romanlarda Gelmiş gecmiş zamanlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt