Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki Muren Gitme Sana Muhtacım Şarkı Sozu

0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Şarkı Sozu Zeki Muren Gitme Sana Muhtacım
Zeki Muren Gitme Sana Muhtacım

Gitme sana muhtacım
Gozumde nursun başımda tacın muhtacım
Beni oldur oyle git
Yaşamak icin senin sevgine muhtacım

Muhtacım gozlerine
Muhtacım sozlerine
Uzattım ellerimi
Muhtacım ellerine gitme

Şimdi bomboş ellerim
Seni cağırır yaşlı gozlerim Muhtacım

Beni oldur oyle git

Sensiz bir dunyadayım
Gercekten uzak bir ruyadayım muhtacım
Beni sensiz dunyadan
Sonsuz ruyadan uyandırda git muhtacım

Muhtacım gozlerine
Muhtacım sozlerine
Ruhumu ıstacak
Sımsıcak nefesine gitme

Gitme sana muhtacım
Gozumde nursun başımda tacın muhtacım
Beni oldur oyle git

Similar threads

zeki muren muhtacım sozleri zeki muren gitme sana muhtacım zeki muren gitme sana muhtacım şarkı sozu imageszekimurenmuhtacimsarkisozu5ada7280849a2 Gitme sana muhtacım Gozumde nursun başımda tacın muhtacım Beni oldur oyle git Yaşamak icin senin sevgine muhtacım Muhtacım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Selami Şahin Gitme Sana Muhtacim kavak yelleri muhtacım şarkı sözleri kavak yelleri muhtacım şarkı sözü selami şahin gitme sana indir gitme sana nota notaları Gitme sana muhtacim gözümde nursun basimda tacim muhtacim beni öldür o kadar git yasamam icin senin sevgine muhtacim muhtacim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Sibel Can Ne Oldu Sana Şarkı Sozleri Ne Oldu Sana Şarkı Sozu Ne Oldu Sana Ne Oldu Sana inan Yaşanmaz Artık Anla Kimdi Seni Benden Ayırsan Uzaklarda Kiminsin Her Zaman Her Yerde Gozumun Bebeğisin Yıllardır Gonlumun Biricik Dileğisin Benimsin Benimsin Benimsin Hatıra Deyince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Justin bieber & Jessica Jarrell Overboard Turkce Ceviri Justin bieber & Jessica Jarrell Overboard Turkce Şarkı Sozu Justin bieber & Jessica Jarrell Overboard Turkcesi (Jessica) It feels like we've been out at sea, whoa Sudan cıkmış gibi gorunuyoruz So back and forth that's how it...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Zeki Muren Bulamazsın Şarkısının Sozleri Bulamassın Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Bulamazsın Sozleri Zeki Muren Bulamazsın Şarkı Sozu Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt