Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki Muren Hayat Sen Ne Cabuk Harcadın Beni Şarkı Sozu

0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zeki Muren Hayat Sen Ne Cabuk Harcadın Beni sozleri
hayat sen ne cabuk harcadın beni şarkısı
hayat sen ne cabuk harcadın beni sozleri zeki muren

Dunyada ne gunler,yaşadım gordum
Bir bahar gibiydim,kışlara dondum
Artık her arzumu,kalbime gomdum
Hayat sen ne cabuk harcadın beni

Genclik gonlumde bitmez sanırdım
Hayat ben hep seni boyle tanırdım
Caresi olsaydı omur alırdım

Perişan gencliğim uzgun bakıyor
Kalbimi bir korku sarmış yakıyor
Şimdi gozlerimden kanlar akıyor

Genclik gonlumde bitmez sanırdım
Hayat ben hep seni boyle tanırdım
Caresi olsaydı omur alırdım

Similar threads

Çaresi olsaydı ömür alırdım çaresi olsaydı ömür alırdım çaresi olsaydı ömür alırdım sözleri hayat sen ne çabuk harcadın beni * arkadaşlar giden ömürden gidiyor yaşınızın kıymetini bilin yaşlanıyoruz yaa :crysmile::crysmile:​ 1548852728 1548852728...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Zeki Muren Bulamazsın Şarkısının Sozleri Bulamassın Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Bulamazsın Sozleri Zeki Muren Bulamazsın Şarkı Sozu Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Zeki Muren Zahidem sozleri Zeki Muren Zahidem şarkı sozu Zeki Muren Zahidem şarkısı sozu zahidem kurbanım oy, n`olacak halim yine bir laf duydum, bukuldu belim, gelenden gecenden oy, haber sorarım zahidem bu hafta oluyor gelin zahidem kurbanım oy sallana beşik, beni genc yaşımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Zeki Muren Damarımda Kanımsın Şarkı Sozleri Zeki Muren Damarımda Kanımsın, Şarkı Sozleri Zeki Muren Damarımda Kanımsın Sen Uzaklarda Değil, Damarımda Kanımsın Ben Sensiz Yaşayamam, Hayatımsın Canımsın İste Kolen Olayım, istersen Oldur Beni Başkasını Seversen, Bilki Yaşatmam Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkısı sozu Kollarında Oleyim Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkı sozleri Zeki murenin Guzel şarkılarından birtanesi Kollarında Oleyim Larkı sozu Ne olur kimseye bakma Gizli sırlarımı sakla Beni hasretle kucakla Başka birşey istemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt