Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkı Sozu

Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkı Sozu
0
160

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkısı sozu
Kollarında Oleyim Şarkı Sozu Zeki Muren
Zeki Muren Kollarında Oleyim Şarkı sozleri

Zeki murenin Guzel şarkılarından birtanesi Kollarında Oleyim Larkı sozu

Ne olur kimseye bakma
Gizli sırlarımı sakla
Beni hasretle kucakla
Başka birşey istemem

Son bir defa goreyim
Uğruna can vereyim
Kollarında oleyim
Başka birşey istemem

Umitsiz olsa bile
Beni sevdiğini soyle
Herşeyinle gir kalbime
Başka birşey istemem

Son bir defa goreyim
Muradıma ereyim
Kollarında oleyim
Başka birşey istemem

Similar threads

başka birşey istemem şarkı sozu BAŞKA BİRŞEY İSTEMEM Ne olur kimseye bakma, gizli sırlarımı sakla Beni hasretle kucakla başka birşey istemem Son bir defa goreyim, uğrunda can vereyim Kollarında oleyim başka birşey istemem Umitsiz olsa bile, beni sevdiğini soyle Herşeyinle gir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Zeki Müren'den Kollarında Öleyim Şarkısının Sözleri zeki müren kollarında öleyim şarkısı sözleri nedir ilgili bilgiler burada melekler Türk Sanat Müziğinin en güçlü sesi merhum Akıllı Müren'in Lingo Lingo Şişeler adlı türküsünden daha sonra derhal de Kollarında Öleyim isimli şarkısının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Zeki Muren Bir Gulu Sevdim şarkısı, Zeki Muren Bir Gulu Sevdim sozleri, Zeki Muren Bir Gulu Sevdim Şarkısının Sozu Zeki Muren Bir Gulu Sevdim İsyan etmedim Pişman değilim Taş bastım kan ağlayan bağrıma İstemem kimse gelmesin yanıma Dertliyim dertli Dertliyim dertli Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Zeki Muren Bulamazsın Şarkısının Sozleri Bulamassın Şarkı Sozu Zeki Muren Zeki Muren Bulamazsın Sozleri Zeki Muren Bulamazsın Şarkı Sozu Ellere kanıpta gitme sevgilim, Hayat bu gun gelir harcarlar seni Bir de saclarına karlar yağınca, Eskimiz şal gibi atarlar seni Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozleri Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkısının Sozleri Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozu Zeki Muren Şimdi Uzaklardasın Şarkı Sozu Şimdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Şimdi uzaklardasin Gonul hicranla doldu Hic ayrilamam derken Kavusmak hayal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,735Kullanıcılar
TanselSon üye
Üst Alt