Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeki Muren Omrumce Hep Adım Adım Şarkı Sozu

Zeki Muren Omrumce Hep Adım Adım Şarkı Sozu
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
zeki muren omrumce hep adım adım şarkı sozu

Omrumce hep adım adım
Her yerde seni aradım
Omrumce hep adım adım
Her yerde seni aradım

Ben kalbimden başka yerde
İnan seni bulamadım
İnan seni bulamadım
İnan seni bulamadım

Kenarlarda koşelerde
Kadehlerde şişelerde
Kenarlarda koşelerde
Kadehlerde şişelerde

İnan seni bulamadım
İnan seni bulamadım
İnan seni bulamadım
Bulamadım
Bulaamaaadıım

Similar threads

zeki muren kıskanırım seni ben şarkısı Kıskanırım seni ben Zeki Muren Şarkı sozu Zeki Muren Kıskanırım Seni Ben Sacın Yuzune Değse, Telini Kıskanırım Birine Soz Soylesen, Dilini Kıskanırım Kıskanırım Seni Ben Kıskanırım Kalbimden Bu Nasıl Aşk Allah’ım Oleceğim Derdimden Sakın Takma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Sibel Can Şeytana Uyduk Bir Kere Şarkı Sozleri Şeytana Uyduk Bir Kere Şarkı Sozu Gelip halimi gorsen nasıl pişmanım bilsen Gelip halimi gorsen nasıl pişmanım bilsen Rahat mıyım sanki ben Mesut muyum sanki ben Ağladıkca inledikce ah ettikce boyle sen Ağladıkca inledikce ah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Zeki Muren Zehretme Hayatı Bana Cananım şarkı sozu Zeki Muren Zehretme Hayatı Bana Cananım sozleri Zehretme Bana hayatı cananım Zeki Muren Zehretme hayatı bana cananım Elemlerle doldu benim her anım Kederimle yanıp sonse de canım İnan ki ben sana yine hayranım
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
imagesmusaftgulsahcekgitbebegimsarkisozu5adaefcb0e28b Bu şarkı sadece sevenler icin Seviyorum deyip sevmeyenler icin değil Sadece yurekten sevenler icin Senin icin olurum deyip yalan atanlar icin değil Musa Musa Gulşah Gulşah yalnızım yalnızım yalnızım Dondun gittin bir hoşcakal demeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Zeki Muren Annem sozu Zeki Muren Annem sozleri Zeki Muren Annem şarkı sozu Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını ac bana anne Geceler cok soğuk, sessiz ve karanlık Uşudum, ustumu ortsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne cok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt