Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki Muren Susma Sozleri

Zeki Muren Susma Sozleri
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zeki Muren Susma Sozu
Zeki Muren Susma Şarkı Sozleri
Susma Şarkı Sozleri Zeki Muren

SUSMA

susma konus bir seyler soyle yuzume bakma oyle
ya evet ya hayir de bu ask yurumez boyle
seni sevdigim gibi baskasini sevseydim
ask dolu su kalbimi baskasina verseydim
diz cokerdi onumde kole olurdu bana
sana verdiklerimi baskasina verseydim

gulme benim halime gulme askimla alay etme
cik git artik dunyamdan bir daha geri donme

donme bir daha geri donme goz yaslarimin silme
uzak dur benden uzak ruyalarima girme

Similar threads

Zeki Muren Tovbeler Tovbesi Sozu Zeki Muren Tovbeler Tovbesi Şarkı Sozleri Tovbeler Tovbesi Sozleri Zeki Muren Tac olsan başıma takmayacağım Nur olsan gozume bakmayacağım Yoluna adaklar yakmayacağım Tovbeler tovbesi Derdine goğsumu germeyeceğim Bağrımı yoluna sermeyeceğim Ruyamda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Zeki Muren Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Şarkısının Sozleri Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Şarkı sozu Zeki Muren Zeki Muren Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim şarkı sozu Ben Seni Unutmak İcin Sevmedim Ben seni unutmak icin sevmedim Gulmen ayrılık demekmiş, bilmedim Bekledim sabah akşam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Zeki Muren Kahır mektubu şarkı sozleri Zeki Muren Kahır Mektubu şarkısının sozleri ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi iciyorum her gece kederdeyim durmadan iciyorum sevda ektim kalbime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
En guzel yaLnızLık SozLeri Yalnizlik Mesajlari Yalnizlik Sozleri Yalnızlık sozleri kısa yalnızlık sozleri Bir yurek nelere yeterse, bir can bir cani ne kadar severse bir damardan ne kadar cok kan gecerse, yasam olume ne kadar degerse, sen de benim icin o kadar degerlisin » Seni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
2019 Nefret Sozleri En guzel Nefret Sozleri 2019 Nefret dolu sozler Nefret Sozleri kısa 2019 Yeni nefret sozleri Senden nefret ediyorum, beni ve benimle ilgili hersiyi gecmisi anilari bir kalemde silebilirsin Uzak dur benden Nefrete sevgiden daha cok guveniyorum cunku nefretin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,497Konular
981,904Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt