Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeki Muren Veda Busesi Sozleri

Zeki Muren Veda Busesi Sozleri
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Zeki Muren Veda Busesi sozleri
Zeki Muren Veda Busesi şarkısı sozu
Zeki Muren Veda Busesi şarkısının sozu

hani o bırakıp giderken seni
bu oksuz tavrını takmayacaktın?
alnına koyarken veda buseni
yuzume bu turlu bakmayacaktın?

gelse de en acı sozler dilime
ucacak sanırım birkac kelime
bir alev halinde duştun elime
hani ey gozyaşım akmayacaktın?

Similar threads

İzel veda Busesi Şarkı Sozu İzel 2019 Jazz Nağme Albumu veda Busesi Şarkı Sozu Veda Busesi hani o bırakıp giderken seni bu oksuz tavrını takmayacaktın? alnına, koyarken veda buseni yuzume bu turlu bakmayacaktın? gelse de en acı sozler dilime ucacak sanırım birkac kelime bir alev...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Zeki Muren Tovbeler Tovbesi Sozu Zeki Muren Tovbeler Tovbesi Şarkı Sozleri Tovbeler Tovbesi Sozleri Zeki Muren Tac olsan başıma takmayacağım Nur olsan gozume bakmayacağım Yoluna adaklar yakmayacağım Tovbeler tovbesi Derdine goğsumu germeyeceğim Bağrımı yoluna sermeyeceğim Ruyamda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Muazzez Ersoy Veda Busesi muazzez ersoy veda busesi veda busesi tab hani ey gözyaşım akmayacaktın muazzez ersoy hani o bırakıp bu arada beni hani o bırakıp bu arada seni bu öksüz tavrını takmayacaktın? alnına koyarken veda buseni yüzüne bu türlü bakmayacaktın? hani ey gözlerim bu son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Zeki Muren Nasıl Gecti Habersiz Şarkı Sozleri Zeki Muren Nasıl Gecti Habersiz Şarkısının Sozu Nasıl Gecti Habersiz Şarkı Sozu Zeki Muren Nasıl Gecti Habersiz Bazen gozyaşı oldu bazen icli bir şarkı Her anını eksiksiz dun gibi hatırlarım Dudaklarımda tuzu icimde durur aşkın Hani o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Zeki Muren Hayat Sen Ne Cabuk Harcadın Beni sozleri hayat sen ne cabuk harcadın beni şarkısı hayat sen ne cabuk harcadın beni sozleri zeki muren Zeki Muren Hayat Sen Ne Cabuk Harcadın Beni Şarkı Sozu Dunyada ne gunler,yaşadım gordum Bir bahar gibiydim,kışlara dondum Artık her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt