Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeki Muren Zahidem

Zeki Muren Zahidem
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Zeki Muren Zahidem sozleri
Zeki Muren Zahidem şarkı sozu
Zeki Muren Zahidem şarkısı sozu

zahidem kurbanım oy, n`olacak halim
yine bir laf duydum, bukuldu belim,
gelenden gecenden oy, haber sorarım
zahidem bu hafta oluyor gelin

zahidem kurbanım oy sallana beşik,
beni genc yaşımda sen ettin aşık,
kadir mevlam oy, senden bir yar isterim,
ay buğda benizli, zulfu dolaşık

Similar threads

Zeki Muren Zahidem Şarkısı, Zeki Muren Zahidem Şarkı Sozu Zahidem Şarkı Sozleri Zeki Muren zahidem kurbanım oy, n`olacak halim yine bir laf duydum, bukuldu belim, gelenden gecenden oy, haber sorarım zahidem bu hafta oluyor gelin zahidem kurbanım oy sallana beşik, beni genc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Neşet Ertaş Zahidem Sozleri Neşet Ertaş Zahidem Şarkı Sozleri Zahide kurbanım ne olacak halim Gene bir laf duydum kırıldı belim Gelenden gidene haber sorayım Zahide bu hafta oluyor gelin Hezeli dedeli gonul hezeli Cicekdağı da doktu m'ola gazeli Dolaştım alemi gurbet gezeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Neşet Ertaş Zahidem Turkusu Sozleri Zahidem Turku Sozu Neşet Ertaş Zahide kurbanım ne olacak halim Gene bir laf duydum kırıldı belim Gelenden gidene haber sorayım Zahide bu hafta oluyor gelin Hezeli dedeli gonul hezeli Cicekdağı da doktu m'ola gazeli Dolaştım alemi gurbet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
269
Neşet Ertaş'tan Zahidem Türküsünün Sözleri Buyrun Bu konu: Neşet Ertaş Zahidem türküsünün sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Türk Halk Müziğine yıllarnı veren büyük irk ozanımız Neşet Ertaş bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti mekanicom ailesi olarak merhuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Zahidem Turkusunun Hikayesi imageszahidem5add17f3c2408 Zahide Turkusu Halk arasında “Zahidem adıyla un yapan turkunun şairi Aşık Arap Mustafa, 1901 yılında Cicekdağı’na bağlı Orta Hacı Ahmetli koyunde dunyaya gelmiştir Babasını annesini cok kucuk yaşlarda yitirdi İlk once bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt