Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zeki Müren'in Hayatı Film Oluyor: Başrol Haluk Bilginer'in

Zeki Müren'in Hayatı Film Oluyor: Başrol Haluk Bilginer'in
0
47

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-9b26b7ee6ca6eaacd992b5feceda8ca4760bc46f.jpg

Levent Kazak, 'Zeki Müren’in Öpücüğü' sinemasının senaryosunu bitirdiğini açıkladı. Sinemanın başrolünde Haluk Bilginer yer alacak.

Senarist Levent Kazak, yönetmenliğini Ezel Akay’ın üstleneceği 'Zeki Müren’in Öpücüğü' sinemasının senaryosunu bitirdiğini duyurdu. Başrolünde Haluk Bilginer'in yer alacağı filmin çekimlerine ekim ayında başlayacak.

İki yıldır sinemanın senaryosu üzerinde çalışan Kazak, toplumsal medya hesabında hazırlıkların bittiğini belirterek, "Zeki Müren senaryosu geç oldu, güç oldu lakin nihayet bitti. Zeki Müren'i anlatmak zormuş, neresinden tutsan elinde kalıyor. Yazılan birinci iki senaryo çöpe gitti. Üçüncüde farklı bir anlatma formülü buldum, sanırım maya tuttu. Ezel Akay ile çalışmaya başladık ve Haluk Bilginer'le" sözlerini kullandı.

Haluk Bilginer, 2009 yılında bir gazeteye verdiği söyleşide Zeki Müren’i canlandırmak istediğini şöyle lisana getirmişti:

“Türkiye’yi bilhassa 70’li yılları anlatmak için Zeki Müren çok yeterli bir araçtır. Senaryonun çalışmalarına başladım. Zeki Müren’i canlandırmayı çok istiyorum.”

858,460Konular
981,106Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt