Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zekİ OĞrencİ

Zekİ OĞrencİ
0
188

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Zeki oğrenci

Universite yemekhanesine giren bir oğrenci tum yerler dolu

olduğundan gidip

universite profesorunun oturduğu masaya oturmuş

Profesor kaşlarını catarak: Okuzler ve kuslar ayni masada

oturamaz!

Ogrenci: O zaman ben ucuyorum

Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve

sinavini basarisiz

gecmesi icin elinden geleni

yapmis

Yalnız

sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde

cevaplamis

Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim demis

Yolda yururken iki torba buldugunu hayal et, birinde akil var,

digerinde ise para var Hangi cuvali alirsin?

Ogrenci: Para olan cuvali secerdim

Profesor: Ben akil olan cuvali secerdim

Ogrenci:Normal! Kimde ne eksikse onu secer

Profesor cok sinirlenmis, ogrencinin not defterini alip icine

okuz

yazmis Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis

Bir dakika sonra ogrenci kapiyi aralamis : Sayin profesor,

imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz demis

Similar threads

Zeki öğrenci Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler batmış olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş Profesör kaşlarını çatarak: Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz! Ogrenci: O zaman ben ucuyorum Profesor cevaba cok sinirlenmis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
zeki öğrencinin hali bir başka yaw:D Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci bütün yerler dolu olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya yerleşik Profesör kaşlarını çatarak: Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz! Ogrenci: O süre ben ucuyorum Profesor cevaba cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
profesöre cinnet geçirttiren ögrenci Üniversite yemekhanesine giren bir ögrenci tüm yerler batmış oldugundan gidip üniversite profesörünün oturdugu masaya oturmus Profesör kaslarini çatarak: Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz! Ogrenci: O süre ben ucuyorum Profesor cevaba cok sinirlenmis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Belli Okuyun Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci bütün yerler doymuş olduğundan gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya yerleşik Profesör kaşlarını çatarak: Okuzler ve kuslar ayni masada oturamaz! Ogrenci: O zaman ben ucuyorum Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Akıllı İnsanlarla Uğraşmak Zordur Üniversite yemekhanesine giren bir Ögrenci bütün yerler batmış oldugundan gidip üniversite profesorunun oturduğu masaya oturmus Professor kaslarini catarak: Ökuzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!Ögrenci: O zaman ben uçuyorumProfessor cevaba cok sinirlenmis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt