Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Zelenski, IMF Başkanı ile görüşecek

Zelenski, IMF Başkanı ile görüşecek
0
146

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski iki kaynağın verdiği bilgiye nazaran bugün, ülkesinin finansman programı arayışı kapsamında Milletlerarası Para Fonu (IMF) Lideri Kristalina Georgieva ile görüşecek.

Reuters'ın haberine nazaran, Ukraynalı yetkililer 15 ila 20 milyar dolarlık IMF yardım programı istediklerini belirtirken bu ölçünün IMF'den onay alma mümkünlüğü düşük görülmekte.

IMF İdare Heyeti dün düzenlenen gayriresmi bir toplantıda Ukrayna'ya Süratli Finansman Enstrümanı (RFI) kapsamında 1.4 milyar dolar yardım sunacak bir planı değerlendirmişti.

Similar threads

Reuters'in haberine nazaran, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelenskiy bugün, ülkesinin finansman programı arayışı kapsamında Milletlerarası Para Fonu (IMF) Lideri Kristalina Georgieva ile görüşecek. 15 ila 20 milyar dolarlık IMF yardım programı talep edildi Ukraynalı yetkililer 15 ila 20...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
İran, Uluslararası Para Fonu'ndan (IMF) ülkede şu ana kadar 354 kişinin ölümüne yol açan yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede kullanılmak üzere 5 milyar dolar kredi talep etti. İran Merkez Bankası Başkanı Abdunnasır Himmeti, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, IMF'nin Kovid-19...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında, düşük gelirli ülkelere destek için imtiyazlı kredileri 3 katına çıkarmayı planladıklarını, bu nedenle, Yoksulluğu Azaltma ve Büyüme Fonu için acilen 18 milyar dolarlık yeni kredi kaynağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Bloomberg’ün haberine nazaran; corona virüsü olay sayısının 8 bini aştığı İran, Memleketler arası Para Fonu’ndan (IMF) 5 milyar dolarlık yardım istedi. İran Dışişleri Bakanı Cevad Şık, Twitter hesabından paylaştığı iletide, IMF Başkanı Kristalina Georgieva’nın corona virüsünden etkilenen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Memleketler arası Para Fonu (IMF) Lideri Kristalina Georgieva, 2020 Bahar Toplantıları öncesi yaptığı konuşmada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle global ekonomik büyümenin bu yıl negatif olacağını söyledi. Kovid-19 salgınının tarihte görülmemiş ölçekte toplumsal ve ekonomik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,460Konular
981,084Mesajlar
29,524Kullanıcılar
axxaSon üye
Üst Alt